Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Toobee #134744 üzenetére

    Ez miért kamu? pár száz méteres szakasz 2 secel gyorsabb, ez még azért hihető.

    Mellesleg a szabályzatban benne van hogy ne készíts rövid szakaszokat, mert nem lesz pontos a mérés.
    "Make your segment at least a few hundred meters long. The intricacies of GPS make short segments (like those that can be completed in less than 60 seconds) hard to time perfectly. You’re a rapidly moving object receiving a signal from another rapidly moving object orbiting around in space… tricky business for tiny distances."

    1km-nél rövidebbet nem lenne szabadlétrehozni, szerintem, de ami a legveszélyesebb és kicsit fura is hogy nincs megtiltva, hogy városban is bárki létrehozhat szegmenst. Ezek 100% hogy kereszteződésen és lámpán vezetnek át, ami azt jelenti hogy a legjobb idő érdekében szabálytalanul kell haladj, veszélyeztetve, magad és más testi épségét.
    Drónoknál is van no fly zóna, ahol a gps nem engedi fel sem szállni a gépedet, itt is elég egyszerű lenne tiltani minden városon belül a szegmens létrehozását, senki ne arcoskodjon ott ahol mindenki közlekedik, ahogy elhagytad a város határait, már lehet csapatni, jóval kisebb és kiszámíthatóbb forgalomban.

    (#134748) bulikavagyok
    Elméletben meg lehet jelölni, illetve a profilodon be is írhatod a bringád (nevét) ahol mellérakod h Ebike, de a strava téged is listáz majd.
    Engem amúgy érdekelne, hogy ebikal, mennyire vagyok lemaradva v éppen gyorsabb mint a legjobb, viszont én sem tartom korrektnek ha ebike viszi a KOMot. Külön listázás kellene, mint ahogy a csajok is mehetnek az összetett eredményért, de van saját listázásuk is, ahol csak a többi lánnyal versengenek, és ott is plecsni jár az első 10nek.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák