Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz fpeter07 #12989 üzenetére

    Ha valaki csak 30-35-el megy terepen, akkor is nagyobb élmény az össztelós mint a merev és biztonságosabb is, ebből a szempontból mellékes a sebesség.
    Persze kell egy bizonyos fokú bevállalósság a száguldozáshoz, de mondjuk én nem tartom magam különösebben őrültnek, némely ismerősöm sokkal őrültebb dolgot bevállal.
    Viszont montizok már 92 óta és nyilván megedződtem ilyen téren. :)
    Hidd el sok montis megy 40km/h felett is terepen. Én az epiccel is mentem már 50 körül a hármashatár hegyről lefelé és az azért jó kis terep.
    Normafa felé tekerve az egyik útvonalon az erdőben kb félúton van egy kb 100 méter hosszú meredek fal amit siratófalnak hívunk. :) Feltekerni rajta képtelenség, csak feltolni tudod a bicajt, mert olyan meredek. Azon a falon kb a háromnegyedéig feltoltam a bringát, ezt az epiccel azért nem csináltam meg. ) A Kona Stinky-vel lejöttem rajta többször is és az aljáig tekertem a bringát, ami a csövön kifért 75-80 km/h-ra fel lehet gyorsulni. Leérve az aljára egy tisztásra gurulsz, utána szemben van egy másik domb ami előtt egy kis ugrató van, arra lendületből rágurultam, felugrattam a dombra kb 10-12 métert és olyan érzés volt mintha 1 métert ugrattam volna. Ezt azért merevvel nem ajánlanám senkinek. :)

    Moric: Ó van annál gagyibb is. :) Elvileg van hozzá 203-as tárcsa és adapter, hogy honnan szerezd be azt nem tudom: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák