Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Ilyenkor most akkor mi van? :(

    Megvettem a szerviz csomagot a fox taghoz, mert eresztette az olajat, 15 fok alatt kezdett csordogálni belőle, addig patent volt.
    Azóta nagy túrákra nem mentem, de állandóan folyt valamennyi.

    Egy haver aki havonta szétszedi a sajátját, mert szereti piszkálni, átjött és kicserélte, nem tűnt nagy kunsztnak, úgy csinálta ahogy a videókban is mutatja. Még volt benne olaj, annak ellenére hogy kb november közepe óta folyik belőle. Az olaj kék volt, és szerintem eléggé tiszta, nem mintha értenék hozzá, de ha nem fekete akkor csak nem koszos.

    Elmentem tekerni, egy parkba hogy kicsit terüljön szét az olaj, 3km után már folyt is belőle. Felfújtam 130psire, ma elmentem egy rendes túrára, 30 km után úgy néz ki ahogy fent látszik, hazaérve túlcsordult a gumi gyűrűn is.
    Ez 15 km utáni állapot, 10 aszfalton zárva, úgy nem folyt, és 5 erdőben teljesen nyitva.

    A mozgása kifogástalan, mind 3 állásban. Nem értem most mi a fene történt, nem létezik hogy ez legyen a normális, hogy ha kicsit hidegebb van, kifolyik belőle az összes olaj, mire tartósan 15 fok felett lesz a hőmérséklet elfolyik az az 5ml, ami még nem zavarna, de ez ahogy a képen is látszik vonzza a port és kavicsokat is, simán megkarcolódhat a becsúszó.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák