Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djdaniel

    senior tag

    Sziasztok, valami jó tanács h ne blokkoljak le vezetés közben?
    A kresz sikerült elsőre, de vezetés közben egyszerűen "lefagyok" nem jut semmi az eszembe rögtön, csak utólag, vagy ha gondolkodom rajta egy fél percet, forgalomban erre nincs idő.. Az oktató szerint nem vagyok magabiztos és előbb cselekszem utána gondolkodom és ebben igaza van. Számomra teljesen szokatlan a helyzet, eleve az is h én autóban ülök, pláne hogy én vezetek, teljesen furcsa ez a szituáció számomra. Egész életemben busszal jártam, akkor az 50 km/h lassúnak tűnt, most viszont gyorsnak, nem merem nyomni a gázt...
    Pl: megállunk egy kereszteződésnél és én vagyok az elsőbbség adásra kötelezett, miután elfogy a kocsisor simán kimehetnék, erre még várok h biztos nem fog jönni semmi , sőt minden hol 2x körbe nézek, hiába a kreszben említett bizalmi elv én nem tudok megbízni az emberekben.
    A második példa: megyünk egyenrangú útkereszteződés felé és a kereszteződésnél lassítanom kellene és figyelni h a jobb kéz szabály alapján megtudjam adni az elsőbbséget annak aki jobbról jön, erre én megállok teljesen h biztosra menjek, miközben csak lassan átkellene haladnom rajta és fékkészenlétben tartani a lábam a pedál felett és átmennem úgy h kinézek jobbra közben. Mindennap megyek vezetni 2órát, eddig 12órát vettem, váltás és a az autó kezelése jól megy, de ezek a hibák hátráltatnak, egyre jobban kezdek magamra haragudni :W Most végeztem építészként és annyira belém nevelték hogy maximalista legyek és rohadt precíz és biztosra menjek mindig , úgy vélem ez is hatással van rám h vezetés közben... Volt már valaki hasonló helyzetben?

Új hozzászólás Aktív témák