Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeneraL_XTX

    veterán

    Amúgy megint csak azt kell mondanom, teljes logikátlanság jellemzi ezt az egész jogsi dolgot, ahogy ezt itthon lekezelték... :U

    Én valszeg az utolsók egyikeként tettem sikeres forgalmi vizsgát március 10.-én, mert utána pár napra beszüntették azokat is. Utána hívtam is a vöröskeresztet ugye eu vizsgaidőpontért, de már nem adtak, és közölték hogy átmenetileg szünetel.

    Azóta várok és várok, már kocsit is vettem amit csak simogathatok kb. Erre mikor bejelentik, hogy júni2-től újraiundulnak utolsók között az elsősegély vizsgák is, erre bejelnti a kormány hogy mai hatállyal nem kell a jogsi kiállításához az eu...... na kérdem én akkor ez előző 2 hónapban ezt mi a pitsáért nem lehetett meglépni? Miért most, amikor kb már tök mind1? :U

    Aki hasonló helyzetben van: most kb lehetetlen normális időintervallumon belül időpontot foglalni kormányablakba ahogy nézem sok helyen főleg budapesten 3-4 hetes a várakozási idő, de volt ahol júliusban lesz szabad időpont. Ma rengeteget nézegettem ügyfélkapun, néztem "vidékieket" is (pl gödöllő és környéke) hasonló a helyzet.

    Titkos tipp lehet a belváros, nekem az andrássy útiban sikerült foglalnom 06.05-re és arra a hétre még volt szabad időpont úgyhogy hajrá akinek kell :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák