Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kreszjogsi

    újonc

    Sziasztok!
    Olvasva a fórumot ismét szeretnék pár infót, helyre tenni, mert páran látszólag sok infóval rendelkeztek, azonban nem minden esetben helyesen.
    http://kreszteszt.webjogsi.hu/ oldalon található termékek !!! Tantermi tanfolyamhoz és utánképzéshez!!! van!! Mit jelent ez? Beiratkoztál egy tantermi tanfolyamra végig ülted és elvégezted, akkor a vizsgára felkészüléshez ad tesztelési lehetőséget. Oda is van írva, csak el kell olvasni. A tesztet többféle hozzáférési idővel tudod megvenni: 12/30 és 24/45 óra. A 48/60 órás csomag tartalmazza a tesztet, ez eü-t és a tananyagot is. A tananyagot azért kérheted mellé ha valami nem világos akkor bele tudsz „nézni mint egy tankönyvbe”. Ha ezt veszed meg akkor hatósági vizsgára ezzel nem jelentkezhetsz, mivel nem ad képzési igazolást. Sok oka van, nem írnám le…de ezzel nem vizsgázhatsz… Na jó pl egyet: Nincs kötött haladási sorrend így szabadon ugrálhatsz a tananyagban. A hatósági képzésben kötött haladási sorrend van, így garantálják, hogy minden oldalt megnéztél. Na ez csak egy volt de van még sok de lényegtelen nektek.
    Ha jogsit akarsz és még nem iratkoztál be egyetlen suliba se akkor választhatod az e-learninget.
    e-titán= képzés adminisztrációs rendszered ahol a képzésedet tudod menedzselni
    edukresz= e-learning tananyag neve amit tanulsz
    Nexius= innét indítod a tananyagot, ez maga a lejátszó
    Magát az edukresz tananyagot szinte minden autósiskolánál meg tudod venni személyesen illetve egy iskolában online is tudsz jelentkezni. Ez a webjogsi aminek két része van, egyik a tantermi és utánképzéses tanulóknak szól: http://kreszteszt.webjogsi.hu/ A másik pedig az autósiskolai oldal: http://webjogsi.hu/ Mondom ez is egy autósiskola, csak itt mindent online intézel…képzési szerződéssel stb….Itt pl a B kat elmélet 20 000 Ft (180/75 órás hozzá féréssel amihez megkapod az EÜ-t is). Gyakorlati oktatást is tudsz itt. Mindent a weben intézel mint egy webshopban. Tananyagot más sulikban általában 90/60 hozzáférést adnak EÜ nélkül és drágábban. Miért? Többet akar keresni a suli. Megsúgom 60 óra bőven elég B kat elvégzéséhez…mindenki döntse el kinek mi éri meg jobban. Többet kevesebbért?
    A gyakorlati oktatáson ki mennyit akar spórolni és megéri-e az a pár ezer Ft mindenki döntse el. Korábban már egyszer leírtam. Mennyibe kerül a telefonod ami a kezedben van? Mennyit spórolnál a jogsiddal? Na látod, a telefonodat 1-2-3 évig használod a jogsidat meg egy életen át, és nem mindegy hogy tanulsz meg vezetni. Baleset mentesen vagy sem. Érdemes a minőséget választani, mert egy életre tanulsz meg jól vagy rosszul vezetni. Ja is persze KRESZ-vizsga után mindenki szeretne egyből autóra ülni. Naná…fene akar 3-4-6-12 hónapot várni arra hogy vezethessen….bár mondjuk ez Bp-n fordul elő zömmel…Minden esetre érdemes ezt is megkérdezni az iskolába, mielőtt beiratkozol vhová. Ja és egy érdekes dolog amit jó hat tudok. Az, hogy KRESZ tanfolyam után és forgalmi vizsgára több hetet kell várni, nem az autósiskola hibája. Vizsgaidőpontot minden esetben a kormányhivatal ad! Ezt az iskola nem tudja befolyásolni, ne őket szidjátok, hanem az kormányhivatalt. Remélem tudtam segíteni és pár dolog helyre került :)

Új hozzászólás Aktív témák