- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
-
A személyre szabott reklám lehet a streaming következő slágere
it A jobb célzott hirdetések érdekében adatplatformot indít a Warner Bros Discovery.
-
Rövid előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
gp Továbbra is szeptemberi premierrel számolnak a fejlesztők, reméljük több halasztásra már nem kell számítanunk.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
válasz DeFranco #169 üzenetére
Hazai ízekre gondoltam.
Egyáltalán nem vagyok tisztában az ilyen helyek áraival..... 20K ? Huh....akkor én nagyon "vidéki" vagyok
Lehet ezt át kell értékelnem magamban?!
Lehet hígagyú a gondolkodásom, de ha egy DonPepe, ami nagyjából semmilyen követelménynek nem felelne meg most, kivéve a rántott csirkemell (azt szeretem), 2000ft / 2 fő .......nehogymár ennek 5szöröséért SE lehessen egy jó helyen megvacsorázni.
Ilyen jól élnek a bp-i éttermek?A benzint nem számolom, itt most ez a + 3-4000ft üzemanyagra nem lényeg, alkalom van, kirándulunk.
No mindegy, még mindíg vidéki vagyok
[ Szerkesztve ]
-
lajafix
addikt
válasz DeFranco #171 üzenetére
Én a Klasszban találkoztam eddig a legjobb boros kiszolgálásssal nagyon ott volt a pincér. Lehet hogy puszta szerencse volt, mindkétszer ugyanaz a pincér hozta a borokat.
A konyha is jó volt, de mikor volt michelien várományos? Sima törekvő konyha a magyar átlagétteremnél kicsivel ügyesebb kajákkal. nekem ez rémlik.
Kösz a linket a Pippohoz, az asszonnyal ki fogjuk próbálni.
Rock'n Roll
-
veterán
válasz DeFranco #198 üzenetére
tapas bár persze, nem azt mondtam, hogy nem. hanem, hogy spanyolországban ezek azért másabbak. legalábbis amikben én voltam.
ettől függetlenül jó a pata negra, ha lesz időnk jövő héten mi is beugrunk barátnőmmel, bár lehet, hog ynem fog összejönni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
lajafix
addikt
válasz DeFranco #205 üzenetére
Kíváncsi voltam mi a véleményed, mielőtt leírom a lassan 10 éves tapasztalatomat a Negráról. Évente 2-3x eljutunk, legutóbb 2 hete voltunk, már évek óta az óbudaiba megyünk, kevesebben vannak, jobb a közlekedés is mint a kálvin téri, aminek a M4 építés igencsak odavágott.
Amivel kitűnik a hely az az alapanyagok minősége: maflást ad a középszernek. Mikor belépsz az étterembe, akkor egy sor egész sonka mutatja, hogy nem mellébeszélnek. Egyszerű a design egyébként, sima faasztalok egyszerű faszékek.
Akinek van mersze és pénze, az rendeljen a halos részről:
a jelenlegi étlapról a vajhal rákocskákkal igazi csaj(pardon: asszony) mágnes. nem hinném hogy van olyan nő, aki ne puszilná meg utána a békát is. Én mint béka, inkább a vajhalat választanám...
Most nem volt, de a paprikába töltött csípős hal is kedvencem volt sokáig. Érdemes a baconben sült halat pezsgős mártással is megkóstolni, aki halat jól elkészítve szeretne enni. A kagylók és rákok....van jópár sonkatál az egyszerűtől a sokáig érlelt ibericoig, nagyon jó az alap is, persze az ár kifejezi az értéket(az olasz sonkákkal szemben a spanyolok jóval szárazabbak, egyik ismerősömnél ezért buktak)...
a vegyes manchego sajttál egy adag sonkával komplett vacsora(ekkor kár a pénzt halra is költeni)Az étlap elején vannak szintén príma falatok egyszerű és olcsóbb alapanyagokból, annak aki érti és szereti a nagyon egyszerű, jól elkészített ételeket: a vörösboros kolbászkák régebben a kedvenceim voltak.
Sohasem hagytuk ki salátának az ensalada mixta-t. Ennek a neve fejből is megy, nem néztem ki a többi étel pontos sp nevét.
a kiszolgálás hektikus(értsd mediterrán, de nem görög) ha rendelsz 4-5 féle tapast ne gondold hogy valami logikus fogyasztási sorrend szerint hozzák(előbb jön a kolbász, utána a hal), csak úgy, ahogy a konyha kiadaja. ez nem hiba, hanem fícsör.
A spanyol vörösborok nehezek, nekem a rozé lista első helyén szereplő válik be, elvitelre is adnak jóval kedvezőbb áron. Régen volt magyar palackos boruk is, ezeket elhagyták, belefér.
A menü végére egy száraz sherry oldja a gyomor feszültségét.
Nem sok spanyol hely volt/van Pesten, emléxem volt egy jó sp étterem a margit híd budai lábánál, de a középszintről elszálló árakkal kivégezték magukat 2004re.
Pesten volt egy magyarosch rabló, ahol 1 lityi sangria 4000 ft volt 2003ban, és az ár nem volt kiírva az étlapra. Ezek után félve próbáltuk a Negrát, felüdülés.A zene néha túl hangos, és soxor kommersz spanyol, ami azért csak másabb mint az angolszász átlag. Egyszer láttam a negrában enni egy magyar bemondóból lett konyha celebet, a nevét nem írom le, érdeme hogy Budait bevezette a magyar ker tévébe.
Életcélom hogy havonta 1x eljussak... Akkor talán desszertet is rendelek. A katalán krém kedvenc persze.
Rock'n Roll
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED TV topic
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Főzőcskés topic
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...