Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) Gergeli

Gergeli
(tag)

A jövő hónap végén tartanánk kedvesemmel az eljegyzésünket és ehez keresnék Bp-n éttermet. Van valakinek hasonló ''cipőben'' tapasztalata?

Keresek régi processzorokat

(#2) Alvin_ti4200 válasza Gergeli (#1) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát én keresztanyámék esküvőjén voltam (az egyik koszorúsfiú), és Csepel déli részén a II. Rákóczi Ferenc úton volt a kajálás, csak sajna nemtom mi volt a hely neve. Majd megérdeklődöm este fele. De az biztos, hogy az Auchan előtt van egy picivel. Kb. 20-25-en férnek be oda.

(#3) simonzé válasza Gergeli (#1) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem eddig egy ''étteremtípus'' jött be: az úgynevezett Középkori étterem. Azokban én még soha nem csalódtam. Nyíregyházán, Debrecenben lenne tippem,de Bp-n... Hát nemtom.

Esetleg a Szent Jupát a Mammutnál. Próbáld meg, megéri.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#4) Gergeli válasza Alvin_ti4200 (#2) üzenetére

Gergeli
(tag)

A 20 fő az pont királyos! Csepel kicsit kiesik, de megoldható. Milyen tapasztalatok voltak? A hely kultúráltsága, ára, kiszolgálás?

(#5) ZCoyote válasza Gergeli (#1) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

F@tál étterem. Náncsi néni étterme.Trófe@.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#6) Gergeli válasza ZCoyote (#5) üzenetére

Gergeli
(tag)

Tudsz mondani címet, vagy legalább úgy kb. a megközelíthetőséget?

(#7) ZCoyote válasza ZCoyote (#5) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

L@ncelot középkori. Dunyha P.lazánál.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#8) ZCoyote válasza Gergeli (#6) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Trófe@: erzsébet kir.né mexikói sarok. Náncsi: Buda hüvösvölgyi környéke. F@tál: talán az ötker v. a hat. Bocs, de pontosabban nem jegyeztem meg.

(#9) Alvin_ti4200 válasza ZCoyote (#5) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyon jó kis hely, isteni finom a kaja. A tulajdonos (mert hogy ez egy családi vállalkozás) pedig marha jó fej, keresztapám ismerőse. A kiszolgálás is okés, a csaj pedig a bárpult mögött....

(#10) Gergeli válasza ZCoyote (#8) üzenetére

Gergeli
(tag)

Árakra, kiszolgálásra nem emléxel véletlenül?

(#11) Gergeli válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére

Gergeli
(tag)

Mivel az én eljegyzésem lesz nem nagyon nézelődhetek a pult mögé :)
Telcsi számot nem tudsz mondani?

(#12) ZCoyote válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Pontosan melyik?

(#13) Alvin_ti4200 válasza Gergeli (#11) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Estére mondok, ha addig ráér.

(#14) Alvin_ti4200 válasza ZCoyote (#12) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Feljebb írtam, hogy nemtom

(#15) Gergeli válasza Alvin_ti4200 (#13) üzenetére

Gergeli
(tag)

A héten kellene dönteni szal ráér :)

(#16) Don Vittorio válasza Gergeli (#6) üzenetére

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Milyen árkategória érdekel? Úgy könnyebb lenne.

Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

(#17) ZCoyote válasza Gergeli (#10) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Náncsi: kiszolg. óké, ár: viszonylag húzós. Trófe@: ár: fix összeg, annyit eszel amennyit akarsz, kiszolg oké. L@ncelot: ár közép, állati adagok. kiszolg oké.
F@tál: ár húzós, kiszolg oké.

(#18) Bash válasza Gergeli (#11) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Kapjál a kezedbe egy Pesti Est-et, abba a fent említett összes étterem címe, telefonszáma, rövid ismertető benne van. A Trófeát én is ajánlom, nagyon jó kaják vannak ott.

http://bashtravel.com/

(#19) ZCoyote válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Melyik az ismerősödé?

(#20) Gergeli válasza Bash (#18) üzenetére

Gergeli
(tag)

A pesti estel csak az a baj, hogy nincs oda írva senki szubjektív véleménye sem. Azért dobtam fel a témát, hogy tapasztalatok alapján lehessen jót választani.
A trófeával kapcsolatban: árak, kiszolgálás?

(#21) Kalandor válasza Gergeli (#1) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kispesten van egy kedves hely: Gulliver a neve.
50-es villamossal a Határ úttól 2 megálló, de parkoló is van egy rakat mellete. Üllői út mellett fekszik, nem lehet eltéveszteni. Az árak egész jók, ha nem extrát rendelsz.
A kiszolgálás épp tökéletes a ''mitakarszvazze'' és a ''kinyalomafenekétinstállom'' skálán.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#22) eper-fa

eper-fa
(fanatikus tag)

A Lancelot nagyon ok, kevésbé ok árakon (lehet h rosszul emlékszem,d e sztem a budapesti Lancelot nem a Dunyhaplázánál van...)
A mongolian barbecue az még istencsászár hely
Meg. hmm. Kéli, ha millimosok vagytok ;]
van egy csomó, és egy se jut eszembe... Fatál is remek

''A puszta ötlet még el sem kezdett gondolkodni azon, hogy adjon-e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben.'' (from Galaxis útikalauz...)

(#23) eper-fa válasza eper-fa (#22) üzenetére

eper-fa
(fanatikus tag)

menjetek el népileg a mekibe :DDD / :O

''A puszta ötlet még el sem kezdett gondolkodni azon, hogy adjon-e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben.'' (from Galaxis útikalauz...)

(#24) Sipi válasza Gergeli (#1) üzenetére

Sipi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Batthyány tér környékén van egy kis hely. Azt hiszem, Budapest étterem. Előre fizetsz fix összeget, annyit eszel, amennyit akarsz. Nagyon jól főznek, az árak nem annyira rosszak, nagyon házias.

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#25) Gergeli válasza eper-fa (#23) üzenetére

Gergeli
(tag)

De akkor már mekdrájv. Az időtényező is számít :)

(#26) DaSilva válasza eper-fa (#22) üzenetére

DaSilva
(senior tag)

A Podmaniczky utca szerintem se Duna Pláza.
Moszka térnél Szent Jupát: ár húzós kategória alja, kaja jó, kiszolg jó, berendezés elég igényes.
Rákóczi úton Blaha és Keleti közt Pasta Dost: ár fix 2800, cserébe kaja pija unlimited except tömény, kaja nagyon jó. Kiszolg közép, berendezés jó.

huss, fohászom száll feléd

(#27) eper-fa

eper-fa
(fanatikus tag)

na. akkor jól emlékeztem (ZCoyote mndta, hogy.)
tényleg mekdrájv. csak még soha nem próbáltam, azért nem jutott eszembe :D

(#28) ZCoyote válasza eper-fa (#22) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Akkor az Arthur király. kevertem.

(#29) Bash válasza Gergeli (#20) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

A Pesti Est-et csak az elérhetőségek miatt írtam.
Trófea: amikor ott jártam 2000 HUF-ért 3 órát lehetett eltölteni benn. Azt eszel, amit akarsz, annyit, amennyit nem szégyellsz. A csapolt sör és a folyó bor, kávé, pezsgő ingyen van, csak szólni kell és töltenek. A palackos illetve röviditalokért külön kell fizetni. Az étellel magadat kell kiszolgálni, az italért csak szólni kell, egyébként nagyon kedvesek. Van még egy dolog, ami nagyon tetszett: 12 féle nyers hús van különféle páclevekben. Kiválasztod a neked tetsző(ke)t, és megsütteted. Nagyon király.

http://bashtravel.com/

(#30) ZCoyote válasza Gergeli (#20) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

előre kell fizetni v.mennyit.kb:3k-t. a kiszolg. jó. annyit eszel amit bírsz

(#31) Gergeli

Gergeli
(tag)

Húúúú! Most már van egy pár! Asszem este kedvesemmel mazsolázunk a felhozatalból. Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, ha van még valakinek ötlete akkor ne rejtse véka alá :)

(#32) Szalma

Szalma
(őstag)

(Bp.? Trattoria Pomo Doro, Arany János utca. Kicsi, profi. És kiszolgálnak, nem tálalnak.)

Szeretettel:
Szalma

(#33) Pet_i

Pet_i
(senior tag)

Náncsi néniben kaja suxx!

(#34) [amne]

[amne]
(senior tag)

Ejj Trófea de jó volt az. Érettségi bankettünk ott volt idén. 3,5 körül van a beugró, ezért ha jól emlékszem 3 óra zabálás van. Kiszolgálás nagyon jo, kaja is finom. Rövif italokért kell külön fizetni minden rövid 600huf. Ott hagytunk osztályal csak rövidre 5-60 000 huf-ot de nagyon jól éreztük magunkat. De rendbontás nem volt. Szomszédos teremben vmi hasonló rendezvényen volt gond ott egy srác bebaszott mint az atom, de őt se baszták ki, rendesek nagyon.

מת(נ)יהו

(#35) [amne] válasza Szalma (#32) üzenetére

[amne]
(senior tag)

Off

csak kérdezni szeretném hogy mi az oka annak hogy minden hozzászólásod zárójelbe teszed? csak kérdem, no offense

On

מת(נ)יהו

(#36) Ye_Nő

Ye_Nő
(tag)

Pozsonyi Kisvendéglő, XIII., Radnóti Miklós utca 38. (Radnóti - Pozsonyi sarok)

Hangulatos, családias, kissé talán régimódi hely. Én szeretem. :)

''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!

(#37) Yutani válasza Gergeli (#1) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi a múlt héten tartottuk 23-án az eljegyzésünket a Mongolian Barbecue étteremben. Nagyon jól sikerült az esemény, és van egy-két jótanácsom:

1. Ha eldöntötted, azonnal le kell foglalni a helyet, mert nagyon kapós étterem, legalább 4 héttel előtte.
2. Ha 20 főre számítasz, ki tudod ''bérelni'' a nemdohányzó termet, ami ennyi embernek tökéletesen megfelel, és senki nem lesz ott rajtatok kívül. Bár ekkor foglalót le kell tenni, vagy faxon írásban meg kell erősíteni a foglalást (ezt utóbbit tettem én is).
3. Ha sok a dohányos és megfelel a dohányzó részleg is (ami jóval nagyobb kiterjedésű), akkor ott is van egy kisebb terem, ahol jól el lehet ennyi embernek férnie.

Ár: 3690 Ft / fő

Ami benne van: minden étel, desszertek, üdítő italok, sör, bor, sangria, kávé.
A különleges sörökért, borokért, röviditalért külön kell fizetni. A pezsgő üvegje 4000 forintba kerül, mi mellőztük is.

Ételek: leginkább a grill ételekre alapoz, 14 féle sülthús van, köztük lóhús, muflon, kecske. Többféle saláta, köret, előétel. Levest lehet rendelni, abból 4-5 fajta van.
Én sajnos a párommal éppen akkor valalmi hasmenéses nyavajában szenvedtünk, így nem tudtam jól bezabálni.

Mindezzel együtt nagyon jó hely. Azért javaslom, mert kötetlen, mindenki külön megy kajáért, abszolút feszültségmentes hely.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#38) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Nem tom, ki hogy van vele, de en kedvelem a Stex-et is, az also resz szinten berelheto! nagykorut-baross sarok

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#39) Yutani válasza neduddki (#38) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rossz hely, de egy ilyen alkalomra túl nagy még az alsó szint is.

(#40) eper-fa válasza Yutani (#37) üzenetére

eper-fa
(fanatikus tag)

még egy pont a mongoloknak ;]
mikor tartjátok? mert ha kibéreled az egészet, jó eséllye tényleg 3-4héttel előbb kell megtenned...

(#41) Szalma válasza [amne] (#35) üzenetére

Szalma
(őstag)

(És Ön a nevét miért tette zárójelbe? Csak egy off megjegyzés volt, mint a zárójelekből kitűnik.)

Szeretettel:
Szalma

(#42) Bumpers válasza Gergeli (#1) üzenetére

Bumpers
(újonc)

Én mindenképp a Halászbástyát ajánlanám, ugyanis pár éve az alját kialakították vendéglátó egységnek, ha jól tudom, mint étterem is működik. De mindenképp előtte nézd meg, hogy ilyenkor is nyitva van e, ha igen, foglalj asztalt, úgy hogy rálássatok a Dunára, valamint a kiviláágított Lánchídra! Ez tuti bejön, tudom, mert én is lány vagyok :) Szóval sok sikert! Ja és a fini vacsi után, a várban sétálgathattok is kedvetekre....
Sok sikert!
ui.: Várjuk majd a beszámolót!

(#43) Bumpers válasza Gergeli (#31) üzenetére

Bumpers
(újonc)

Vagy, nagyobb társaság esetén ajánlom a XVIII-kerületben a Gombás éttermet, gyönyörű különterme van az ilyen eseményeke, a kaja isteni a felszolgálás hiánytalan (nővérem ott dolgozott). Nem drága hely, mivel nem a belvárosban van. Eskövőket is szoktak ott rendezni. Nagyobb társaságnak szerintem tökéletes... Szintén családi vállalkozás...

(#44) Don Vittorio

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ne nevessetek ki, de én Rosenstein bácsit javasolnám...

Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

(#45) Keitaro

Keitaro
(PH! kedvence)

Duna Plaza mellett a Sir Brian van nem a Lancelot :)
Nekem jobban bejött a Brian mint a Lancelot. Brian úgy néz ki mint egy vár, a Lancelot meg mint egy középkori kocsma/borospince vagy mi.
Van még a King Arthur is, ott nem voltam, de azt mondják gyenge.

Na ennyit a középkoriakról, egyébként egy jó pont a Trófea mellett is, mert tetszett nagyon és van egy olyan hogy Tortuga. Annak lefoglalva a kinti termét ilyen pallókon lehet mászkálni és alattatok víz van, teknősök úszkálnak stb stb... egész hangulatos, de csak pár pillanatra láttam, nekünk nem sikerült kint helyet foglalnunk :( Egy valamiért nem szeretem őket, de az nem az ő hibájuk, szóval érdemes őket is számításba venni

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#46) Gergeli válasza Bumpers (#42) üzenetére

Gergeli
(tag)

Oksa! Beszámolok majd a fejleményekről :)

(#47) Yutani válasza Keitaro (#45) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Többször voltam már a Tortugában, de a kinti részt még sosem láttam. Ilyenkor is nyitva van?
Mellesleg itt jó a kaja, érdemes kipróbálni a cipóban tálalt ragulevest.

(#48) Yutani válasza Bumpers (#43) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egy nagy lapály mellett van közvetlenül, ahol valami játszótér van, a főúttól beljebb a kertesházak között?

(#49) Keitaro válasza Yutani (#47) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Melyikben voltál? Elvileg kettő van, az egyik lent Erzsébeten, a másik meg valahol fent.
Egyébként sajnos nem tudom ilyenkor nyitva van e, már elég rossz az idő :(
Rég voltam és csak egyszer :)
De poén a kinti rész ^_^

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#50) slug válasza Gergeli (#1) üzenetére

slug
(senior tag)
LOGOUT blog

Meleg szívvel ajánlanám az Oktogontól nem messze lévő Erzsébet Éttermet :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.