Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ujfelhasznal

    tag

    Sziasztok!
    Régen volt már almás telefonom (iPhone 4 2014 környékén), azóta droidos vagyok, egyrészt az ár, másrészt a rendszer nyitottsága miatt. Viszont maga az egész működése olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy azóta is visszavágyom( példának okáért Apple Musicot használok a konkurenciánál is), és én már nem bírom tovább. :U
    Szóval elhatároztam, hogy a P10-em mellé beszerzek valami Apple cuccot is, egyelőre csak próbának, hogy vissza tudok-e állni. Mivel nem feltétlen végleges(azért elég sok bugról lehet hallani manapság), így szeretném minél kisebb összeg ráfordításával elérni ezt. Inkább a sima i6 háza táján nézelődtem, 4 col nem hinném, hogy elég lenne így, hogy régóta 5" felett mozgok.
    Ez a telefon szerintetek még mennyire életképes? Inkább csak e-mailre(ezt nagyon imádtam annó az iOS-ben), telefonálásra, YT-videók nézegetésére, Messengerre, szóval átlagos napi felhasználásra kellene. Ha jól számolom, még megkapja az iOS 12-őt is, aztán lesz vége. Egy külső akksit meg be tudok rakni a táskámba... Szóval arra, amire nekem kell, elég lesz, vagy semmiképp ne nézzek 6S alatt telefont? Az összeghatár 80-90E környékén lenne.

    Szerk.: valamint van-e valami módja annak, hogy a Googlenél tárolt rengeteg adatomat(főként telefonszámokra gondolok, többire láttam appot) átmozgassam?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák