Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ffodi

    veterán

    válasz Intel fan11 #5687 üzenetére

    Persze, jó a gyári hűtő, ha nem akarsz tuningolni, de egy ilyen procit vétek alapon hagyni. :) Ha még csak alapfeszen is tuningolod, akkor sem árt egy komolyabb hűtő. Persze, ezt döntsd el te. Az is jó ötlet(ha mondjuk kevés a pénzed), hogy most gyári hűtő elég egyelőre, aztán később veszel valami komolyabbat, ha megjön hozzá a kedved.

    i7 860as esetén alapórajeles proci mellé is tudsz beállítani 1600MHz-es ram órajelet, úgyhogy szerintem vegyél 1600-as ramokat. UD3-as lap tökéletes, és a GTX460 is.

    Tápnak jó az 500-as Chieftec, de jó alternatíva még a 460W-os Gigabyte Superb is, ha számít a pénz. Ház ügyben, pedig hanyagolnám a poseidont, inkább vennék ebben az árban egy CoolerMaster 690 II-t

    Az órajel emelésével nő a relatív teljesítmény, amit pedig játékok alatt, tömörítésnél, veideokódolásnál stb... fogsz észrevenni. Emellett jobban fog "pörögni" a rendszer. A másolás nem lesz gyorsabb, mivel a proci/ram órajelétől nem függ a vinyód sebessége(ebben az esetben legalább is). Több dolgot miért tudnál csinálni egyszerre, amikor a tuningtól nem lesz több magod? :) Elég az a 4mag+HT.

    "A boltban azt mondták ez csak az elvetemült emberek hobbija akik erre gyúrnak h minél több mhz-t kihozzanak a gépből!!"

    Erre csak ennyit mondok: :)

    "A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

Új hozzászólás Aktív témák