Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz aujjobba #93609 üzenetére

    tok egyszeru szetszedni, teljesen roncsolasmentesen szet lehet kapni. az a trukk hogy a nyakanal el kell tekerni oramutato jarasaval ellentetes iranyba es akkor szetfesziti onmagat a belso kormoktol es utana csak szet kell huzni. van par yt video is rola.

    kozben feladtam valoszinuleg a mosfet adta meg magat. a motorral van valami, neha nagyon megakad. aztan utana tok konnyen forog. aztan neha megint megakad. lehet a kommutatornal valami nem oke. beolajoztam, de ugye osszepreselt lemez cucc az egesz, ha szetfeszegetem se jutok vele sokkal elorebb de legalabb pontosan osszetenni se tudom.
    kellene egy masik mosfet vagy helyettesito, de csak ilyen nagyon pici sot8 vagy mi fer be ide. talaltam tipusazonost, 3 haonap szallitas kinabol. lehet lenne valami helyettesito is, fene tudja.
    elengedem a dolgot, lekotottem az akksit, elteszem jo lesz tarcsi alkatresznek.

    az a baj hogy 2 eve 2 db-os csomagban vettem 4 fejjel egyutt annyiert mint most egy darabot adnak 1 fejjel. a fejekrol ne is szoljunk vicc hogy 2 db eredetit 5e-tol kapsz.
    azt nem is mondom hogy mindegyik valami gagyi filmes temas, starwras meg micimacko, tutter a fele ar jogdij. nevetseges lehuzas mar az egesz.

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák