Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    Riasztó szakértők vannak errefelé?
    Sajnos történt egy kis baleset. A napokban hálózat karbantartás volt, ekkor kiderült, az akku gyenge (DSC PC1616 központ, 12V 7Ah akku volt). Ok, rendeltem új akkut, csere közben kiderült, hogy ezen 6mm saru van, nem 4mm, mondom ok, nyomok rá új sarut. Én barom nem húztam le a panelről az akku kábelét, az akkuról lehúztam a csatikat. A második saru rányomásakor a fogóhoz ért a vezeték, és sikeresen zárlatoltam az akku tápáramkört (akku nélkül)
    Egy másodpercre felsírt a sziréna, a programozós kimenet aktív lett (*71-re van programozva)
    Na azóta általános rendszerhiba felirat van, minden zónára hibát dob, pedig az érzékelők mennek, 12V táp megvan AC és DC oldalon is, a programozható kimenet megy, óra dátum programozás megy, élesíteni nem lehet mert "minden zóna nyitva vagy séta teszt aktív", illetve "általános rendszerhiba"
    Ha az akkut lehúzom, akkor csipog, hogy akku gyenge, ergo a töltőáramkör is él, hiszen érzékeli, hogy le lett húzva az akku, nem ütötte ki a zárlat.
    De akkor mi mehetett szét benne? Mit lehet tenni? Hogy lehet resetelni?
    (ha totál lekapcsolom akkor elkezd üvölteni a kinti szirána, ez kiderült az áramszünet utáni akku lemerüléskor, addig szól amig a benne lévő akku le nem merül :( )

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák