Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Batman2

    őstag

    Itt van nehány kép a már bemutatott két LED lámpámról működés közben:



    És itt van a legújabb termékem !



    Ez szimntén 3szögű oszlop, de a panelek kicsit meg lettek nyújtva és szellősebbre véve a mintázat, így jobban tudnak hűlni a LEDek és a kétszeresére bővítettem a tetőpanelt is a LEDek számának tekintetében.
    Ezáltal lehetőségem volt a maximumra hajtani a LEDeket, így elképesztő fényt adnak és még mindíg belül vannak az üzemi hőmérséklet tartományon !
    Az egyik helyiségbe betéve az ott üzemelő 26W-os energiatakarékos fénycső fényével összevetve teljesen azonos fénymennyiséget és azonos eloszlásban produkálja, és azonnal, a fénycsővel ellentétben, nagyon meg vagyok vele elégedve !
    A féncsőaz adatai szerint 120W-os ízzónak felel meg, 1550lm fényáramot produkál !

    A korábbi, zsúfoltabb, oszlop formájú LED lámpám le van fokozva, csak kb. 2/3-ad "gázzal" megy, mivel túlsűgosan melegszik maxra hajtva, de még így is nagyon jó annak is a fénye, kb. 85-90W-os ízzóéval lenne egyenértékű.

    Még jónehány lámpát tervezek készíteni, kisebb teljesítményűt is, kisebb helyiségbe és csillárok oldalkarjaiba is, részben rövidebb oszlop, részben pedig 3- és 4szög alapú piramis formájában, még ritkásabb és több hűtőfelülettel ellátott panellel, zárt búrákba és talán készítek egy még nagyobb teljesítményű, 4 lapos oszlopot is, a legnagyobb szoba csillárának középső, fő helyére.
    Ezen túl már ismerősök is jelentkeztek, párat készítek nekik is, másnak is felcsillant a szeme erre a fényerőre ! ;)

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

    Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979

Új hozzászólás Aktív témák