Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cybm

    csendes tag

    o.. kerdes: mit nezzek ezzel a sentinel-el? a 2.40-es csak 1 rovid ontesztet engedelyezte, ugy nem irt hibat a vinyom. Regisztracio hijjan a reszletes ontesztet nem engedi ugye.

    Ontrack megnezte nekem a feluletet a vinyonak, es nem irt hibat ra (sok so koran keresztul nezte at, huhh....), utana meg par dos-os progival vizsgaltattam a vinyot, alaplapot, procit stb, es elvileg mindent rendben talaltak.

    Harom kerdes:
    1.lehet hulyeseg, de okozhat ilyet torrent kliens? amig azureusom volt mintha nem tapasztaltam volna, aztan kiprobaltam deluge-t, majd az sokat fayott es utana utorrent 1.8-at, de mar deluge alatt jottek ezek a dolgok (reszletek kicsivel lejebb ma). Vagy csak bebeszelem magamnak ?

    2. Sentinel-ben mit nyomogassak meg ?:D vagy hol keressem a mindent megleso tesztet, vagy ez a reszletes teszt lenne az, amit az infon keresztul lehet elerni?

    3. Gondolom nem a tapom a ludas, hiszen jatekok alatt meg nem tapasztaltam ilyet (nem mintha surun jatszanek, de 3D-zem) es akkor azert tobbet ezsik a 3870-es kartya, szoval ha akkor jott volna ez akkor megertenem, de igy....

Új hozzászólás Aktív témák