Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krycheck

    csendes tag

    2007-12-27

    hi

    par napja 12 oras folyamatos mukodes utan a samsung sata2 320gb (HD320KJ) vinyom kattant egyet es kifagyasztotta az xp-t. az eger mozgott, num lock reakcio volt. de a rendszer ezenkivul semmi eletjelet nem adott. gyorsan reset a bios felismeri de a windows betoltesekor ujabb kattanas es fagyas. a toltes jelzo mozgott. shut down utan a helyzet valtozatlan. bebootoltam egy masik vinyorol egy masik xp-t, bootolas kozben ujabb kattanas a samsung vinyo reszerol. ekkor bejott a scandisk es javitott rajta valamit. utana ujrainditasnal mar bebootolt a rendszerem a samsung vinyorol is. tesztelgettem a hiba nem jott elo azota. de egy kicsit felek, hogy legkozelebb nem leszek ilyen szerencses es 280gb tobbnyire nem mentett fajlal fogok fizetni.

    erintkezesi hibat en kicsuknam azt megneztem, nem melegszik.
    teszt programokat ha tudok ajanlani az segitseg lenne.

    a vinyo garancialis. aqua computeres sajnos. gondolom naluk nem egyszeru az ugyintezes. ugy ertem nem 2 nap :-) sajna eleve ugy adtak el hogy 16mb cache-s (szamlan is ez szerepel) am azonban csak 8mb cacheel rendelkezik. nem egy korrekt ceg az biztos. szoval nem bannam ha kicserelnek. :-)

    ha tudtok segitsetek legyszi. koszi

    2007-12-29

    Nos ujra elojott ugyanaz a hiba. De mar fent van a hdsentinel, es a kovetkezot irja:

    2007.12.29. 21:37:29,#197 Current Pending Sector Count 1 -> 2

    A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
    Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.

    Nincs szükség beavatkozásra.

    gondolom\halistennek 'lassan' de terjed rajta a bad sector. de igy legalabb remelem lesz idom menteni.
    szerintetek is csere?

    Udv!

Új hozzászólás Aktív témák