Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    válasz liksoft #32147 üzenetére

    Világos, én mindössze a nevéből következtettem mi célt szolgálhat. Miután a Sentinel ismeretlen hibát jelzett, utána a wd saját programját használtam, ami szintén ismeretlen hibát jelzett, a Wd saját programja, ismeretlen hibát jelez... na itt letettem az egeret. Egy öntesztben, mi lehet ismeretlen? Minden tesztet amit csinál, ismer, ha ebben hiba van, akkor azt is ismeri, akkor mit nem ismer? :) Na itt vesztettem el a fonalat, akkor mi ez az önteszt nevezetű akármi.

    Én nem így oldanám meg ezt az ellenőrzési metódust, és nem is erre számítottam. Állítólag a merevlemezek folyamatosan ellenőriznek, kalibrálnak idle állapotban, ha igen, akkor ezt felhasználva bármikor lehetne a folyamat során egy olyan ellenőrzési bitet beállítani, ami 0-ás értékkel minden rendben, 1-es értékkel baj van jelentéssel bírna, azonnal értelmezhető lenne a szerver programok számára, nincs szükség 1 perces futásokra, mialatt a szerver sem tudja használni rendesen a drive-ot. De lehet ez totál megoldhatatlan. :)

    Van értelme olyan felületi rész a továbbiakban használni, amit csak több nekifutásra lehet orvosolni? Ilyen esetben az ilyen rész majdnem teljes mértékben újra aktivizálható? Lehetséges, csak érdekesnek találom.

    (#32148) ggg666:
    Akkor terránként 8-9 órával lehet kb. számolni. :)

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák