Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Akciókamerák
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok,a win7 topikban már feltettem a kérdésem de lehet,hogy itt kelet volna kezdenem mert ott sajnos nem tudtak segíteni.A gépemben 2db 500GB samsung winyó van az egyiken van a windows +2db partíció.Hásik winyóra ment a osx és chameleon loader,nem vált be a leopard így helyére került az ubuntu.Az ubuntu grub már fel sem ajánlotta,hogy a windows partíciót beteszi az indítási menüben és később sem lehetett.Hiába akartam a rendszert arról a winyóról indítani amelyiken a win7 van mert ez a hiba üzenetet kaptam:hiányzó bootmgr indítsam újra a gépet.Ezek után próbáltam az acronisal vissza ghostolni az elmetet windows de itt is hiba üzenetet kaptam,hogy nem tudd bebootlni a rendszer partícióra.Késöbb megformáztam a win telepitö dvd ö is ezt a hiba üzenettett adta:A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létre hozni vagy egy meglevőt keresni sajnos a másik winyó már szektor hibás rá nem merek menteni itt meglehet valahogy javitani a winyór anélkül,hogy az egészet újra formáznám?A másik winyón levő ubunturól tudom olvasni az első winyót.
Természetesen elzongoráztam a klasszikus javitási módokat: Bootrec /fixmbr,Bootrec /fixboot ahol kiírta,hogy ismeretlen formátum vagy a lemez sérült,és az indítás javítása telepítő lemezről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Láncfűrész topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Linux Mint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest