Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kenand

    veterán

    válasz BBéci #93167 üzenetére

    Pár dolláros cucc jelátalakítását nem is használom ki :) Csak a digitális kimenetét.
    Egyébként az ember meglepődik amikor kiderül, hogy ugyan az a pár dolláros IC van a nagyon olcsó és már nem annyira olcsó (na nem high end) kütyükben.
    Pl erre az IC -re rákeresve- mert tudtam, hogy Windows /OSX / Linux alatt is driver nélkül megy és ez a szempont fontos volt- a 7 USD-től a 150 USD-ig láttam USB hangkártyát..............

    Én is híve vagyok a külön erősítőnek és a hangfal szetteknek, de voltak egészen használható egybe szettek is, amik minőségi alkarészekre épültek.
    Van egy békebeli egybe Philips "házimozim". 10 éve nagy szó volt a progresszív pásztázás, egy profi Faroudja chip végezte a készülékben. Hatalmas élmény volt 82 centis CRT TV-n végre componens bemeneten nem villódzó, váltott soros képet látni.
    Tudott DTS-t és AC3-at dekódolni 5.1-ben. Centere és subja mérte ellenére egészen tűrhetően szól.
    Még igazi Philips volt amit kis hazánkban szereltek össze, nálunk viszont nem igazán volt kapható. (Gyárból kaptam közvetlenül ismeretség lapján)
    Támogat SACD-t is, DAC 24bit, 192Khz.
    Most az alagsorban teljesít szolgálatot, kondizás, futás vagy akár fűtés szerelés/gipszkartonozás közben szoktam rajta zenét hallgatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák