Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz CrusherW #55081 üzenetére

    Te nagyobb mélyeket szeretnél mint átlag: ez részedről rendben is van. Azért tisztázzunk ezt-azt: a 3 utas vagy 2 utas különsége ugyanabban az árkategóriában nem bagyobb mélyeket jelent hanem rosszab kidolgozást és pontatlanabb képezést az olcsób kivitel miatt, ugyanis annyi pénből 2 vagy 3 utasnál a kétutas a jobb minőség valamint a basszus lesugárzása jelentős erő kiván az erősitőtől mivel a frekvencia - impedancia forditott arányban ál egymással tehát minél alacsonyab a frekvencia annál kiseb impedanciával lehet lesugározni, igy épp az általad fontosnak tartott mélyközéptől veszi el az erőt így szükséges a mélysugárzó, az rendben vag y hogy nem egyszerre veszed de a hasznát ne vitassuk már el: kell és kész. Ja és amit hallani szeretnél, inkább mélyközép mint mélyfrekvencia mélynyomó hiánya épp innen veszi el az erőt.
    Magnat: nagyon szép számokat kreál elismerem és le a kalappal a marketingesei előtt, hogy ilyen átvitelt szivfájdamlom nélkül leirnak, valóságban le is adják csak éppen akkora eséssel hogy azt te füllel már nem hallod meg különösen ha az általad hallani szeretett basszushangokat nagy hangerőn hallgatod, akkor egy évtizted és nem is fogsz mást hallani mert a fül csigái elöregszenek idő előt és bizony a beszédérthetőség is elmarad -ja ezt nem zenére, filmre hanem a való életre értsd, tehát a kislányod csilingelő hangjából bizony már nem sokat fogsz érteni.. -na de ehez semmi közöm nem is szólok bele, csak mint Magnatot márkát jellemzem számok világa által hogy neked ezeket a számokat amit átvisz baszushangként azt érsd ugy mintha akori károsodott füleddel szeretnéd megsasolni: nem megy mert -9 vagy még kiseb decibellel adja le tehát számodra már most sem hallható tartományban sugároz akkora basszust.. Így magnat kiesik Wharfedale is kiesik, , bár bejöhet de a pióhoz lusta, részlettelen, lomha. És javasolmám helyette a Jamo s606-ot vagy 506-ot, ez szobamérettől függően változik mert kiseb szobába kiseb nagyonbba nagyobb való a 606 20 nm alá nem is jó mert ha hangositod nem tudja kifutni magát csak üvölt, érthetetlenné válik. De jó lesz Polk TSI/TSX is, minél nagyob számú anál nagyobb méretű szobába való, valaminbt KEF is oké lehet számodra, keményebb fémesebb hangzású, neked bejöhet.
    Tehát: Jamo, Polk vagy Kef állók lesznek neked jók a Pió mellé.
    Ja és a pio-mint minden más erősitő- te szavaiddal élve "megeszi" a 4 Ohmost is, sőt az Onkyo -és a többi sem még a 3 Ohmostol sem ijed meg. Továbmegyek: nincs ennyi és ennyi ohmos erősitő csak névleges teljesitmény,átvitel, damping faktor ,stb, erre vagyis 6 ohmra van beállitva, álitási lehetőség pedig a védelem erejét és a koppanásgátló eréket állitasz be. csak kb.4 alá nem érdemes menni,ráadásul nem is egzakt érték. Hogy megértsd miről van szó: ez ugyanolyan mintha valaki megadná neked a konnektorodba dugot készülék elenállását

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák