Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz Sefter #54142 üzenetére

    Miért kellene személyeskedni? :U Mit vettél magadra? :B :U
    Én pl elfogok menni sztereó vonalirányába, a Dali szettem ehhez hurka, ezt valaki vagy belátja vagy nem az már az ő dolga.
    Meghallgattam pár dobozt és ebben az árban nekem ezt tetszik mert jó, de ez szubjektív vélemény.
    Én az alapokról fogok mindent újra kezdeni, meglesznek a dobozok és onnantól kezdve indul majd az, hogy mivel lehet kiszolgálni. Mi az amivel már jól fog szólni.
    Soha nem értettem meg az, hogy valaki vesz egy alsó közép kategóriás hangfalat és ahhoz vesz egy új áron a hangfalhoz képest többszörösébe kerülő erősítőt. Valahogy ez a trend mostanság. Zsolió-t se értettem meg amikor a dali hangfalakhoz emó proci meg végfokot vett, mert attól várta, hogy eljön majd a katarzis(mióta ismerem kb 10-15 erősítő járt nála, és mindnek mennie kellett :DDD ). De hiába raksz oda ilyen cuccot ha az a hangfal nem lesz képes kiszólni azt.

    Nem szoktam se isteníteni se nagyon dicsérni a dolgokat. Ugyan úgy ahogy cecilnel is leírtam, hogy jó-jó, de amikor hallottam, hogy szól sacdvel akkor írtam le, hogy hoppá ez igazán jól is tud szólni. Ugyan úgy a hétfőn a 816 nagyon jól szólt, de ma az erősítőkkel nem hozta azt zenén amit akkor hallottam. És mondjuk azért hozzá tenném, hogy hétfőn valami 2500/m méter árú hangfal kábel volt ott :D Ma jelentősen drágább :D(Mondjuk nem mintha ez lenne az egyetlen dolog amitől valami jól szól) De mégse. Az arcam a yamahához képes sokkal jobban tetszett, de valami mégis hiányzott, lehet kevés óra volt a hangfalakba. :U :B

    Mondhattam volna conceptet is, amikor megvettem nekem se volt hozzá illő vasam...
    Akkor az akkori szerényebb körítéshez nem elég lett volna egy gyengébb hangfal, ez nekem az utolsó mondatoddal ellentétben áll, más ha vesz egy jó hangfalat ő nem fejleszthet nem léphet fentebb, a nagyok nem folyamatosan fejlesztenek, de nem folyamatosan fejlesztesz?
    Ha te meg vagy a Dalikkal elégedve, legyél, jól teszed, örülj neki. De én már nem, nekem nem elég, és amik közül én hallottam eddig és amire pénzem van ott nálam a focal az ami most jelenleg tetszik.

    Toobeeval pont erről beszélünk, hogy mivel lehetne jól kiszolgálni otthoni körülmények között, és nem két hét lesz mire jó hang lesz nálam. Mondjuk az akusztika olyan rossz, hogy őszintén kb értelme nincs ide hozni semmit :D

    (#54143) Tamoo
    Mégis eladtad, még se találtad meg benne a számításodat hiába volt ott az.

    (#54144) Kittosz
    Szerintem leírtuk :B :K Azért is beszélgetünk erről, hogy mivel lehetne olyan hangot még kicsikarni, mi tudhat olyat :D De ha megnézed az a malac mondjuk nem volt 2*3* drágább a hangfalnál :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák