Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gorbep

    senior tag

    válasz MaUser #47333 üzenetére

    Hát lehet hogy mérnök vagy, de akkor normális szkóppal még nem dolgoztál:

    robi-k: A szkópot rakd a kábel elejére és végére. Ha nem ugyanaz megy át rajta digit esetben, akkor a kábel hibás és cseréld. Hibás átvitelre alapozva rendszert hangolni érdekes elgondolás. A hiba eloszlása ráadásul nem ismert, innentől pláne érdekes... Analóg esetben van értelme annak amit írsz.

    Ha ki is próbálod amit másnak javasolsz, akkor nyugodtan a kukába dobhatod az összes digit kábeled, a bemeneti és a kimeneti időfüggvény sosem lesz azonos...... ha még mindig azt hiszed, hogy a kábelen 0-k és 1-esek közlekednek, akkor javaslom nézd meg milyen feszültség jelalakok közlekednek mondjuk az alaplapod busz csatlakozóin, meg fogsz döbbenni..... az az érzésem te még csak katalógus lapon láttál nagy sebességű digitális átvitelt..... :U Ki kell ábrándítsalak, a valóságban nem úgy néz ki..... vannak lpos, néha túllövéses lengő tranziensek stb.....de nem is magyarázom, PRÓBÁLD KI!!

    Peace :R

    #47339 bajnokpityu: hagyd, nekik az USB szinkron átvitel....... bár én sehol sem látok ütemezőt...... biztosan az RS-232 is szinkron, csak nekünk elfelejtettek szólni (UART)

    [ Szerkesztve ]

    - Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

Új hozzászólás Aktív témák