Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • python1

    veterán

    válasz Oldfighter #22909 üzenetére

    Jelenleg én is "paneles" vagyok,de igazi nagy vasakat használok,álló dobozokkal.
    Problémám még nem adódott szomszédokkal,hozzá kell tennem,tévhitekkel ellentétben,hogy panelbe bögre szett ideális választás,hülyeség.Mivel bögreszett subb nélkül használhatatlan,így az eleve konfliktushelyzetet teremt a szomszédokra nézve.
    Mindenkinek ajánlom a nagyobb,magasabb kategóriájú készülékeket,mivel alacsonyabb hangerőn is tökéletes dinamikával szólalnak meg,alap ill belépő társaihoz képest.Még amit megfigyeltem,minden alap belépő erősítőknél,hogy a hangkarakterük szinte teljesen megegyezik,hosszabb hallgatás után elvékonyodik a hangjuk, erőtlen fakóvá válik.Arról nem is beszélve,hogy örökké játszani kell a hangerőszabályozó gombbal,mert nincs meg a kellő dinamika.
    Szerencsére sikerült átlépnem a belépő kategórián,így ezek a problémáim megszűntek,így tudok önfeledten mozizni,szomszédok zaklatása nélkül.

    schweppes:max még azt tudod kivitelezni,hogy veszel használtan mondjuk pioneer vsx916 os erősítőt,és a front pre out kimenetére kötöd a H/k erősítődet,akkor nem kell dugdosni a hangfalkábeleket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák