Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Khaosz55

    addikt

    válasz Tamoo #167431 üzenetére

    Köszi a linket.
    Valami pont ilyen írást kerestem a midsp vs HD-ről. Nem mondom, hogy ilyen szintű angolt minden esetben tisztán érettem de a lényeg átjött.
    Tehát az elképzelésem, hogy Rotel 1.2V ot aztán minidsp HD és a végfok.
    A végfokon a bemeneti érzékenységet lehet 3 állásba kapcsolni, 0.7 1.0V és 1.44V. Ennek ellenére a minidsp HD-t venném a következő ok miatt.
    Az ultik kb februárban lesznek meg, viszont az erősítőt megvettem mert akció volt. Vettem hozzá XLR-RCA kábelt. Meg akartam, nézni, hogy nincs-e valami idegesítő alap búgásom, vagy egyéb nem kívánt hang, be-kikapcsolási brumm stb. Ezért az autóban lévő mély ládát kötöttem az erősítőre. Jelenleg még nincs minidsp-m azért az erősítőből direktbe ment a sub jel a végfokba.
    Szerencsére alap búgás nincs és teljesen hangtalan -1db Gain állásig, akkor jelenik meg egy mély 50Hz-es hang. Kicsit kipróbáltam zenén, és hiába állítottam a 0.7-es bemeneti jelszintre a végfokot olyan érzésem, volt hogy túl alacsony a jelszint, mivel az végfok gain-t fel kellett tekerni legalább -1-ig úgy, hogy az erősítő sub kimenetére is pakoltam 3-4 db-t. Persze nem tudom mi lesz amikor meglesznek az ultik, de úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha a minidsp HD adna erősebb jelet és nem kell a végfokon feltekerni a -1 gain állásba hanem max -6-ig, hogy ne legyen alapzajos. ezért kérdezősködtem a minidsp HD-ről.

    Remélem ez így helyes elképzelés.

Új hozzászólás Aktív témák