- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket Dolby Atmos -al kapcsolatban. Jelenleg egy Focal 5.1.2 Szettet használok. De ott ugye a Front sugárzó tetején van az Atmos sugárzó, ami nem rossz, de nem is az igazi. Sikerült szereznem még egy Focal szettet, arra gondoltam használom a subot is, vagyis lenne kettő, továbbá a két háttérhangfalat pedig Atmos sugárzónak használnám. Igy minden sugárzó egyforma lenne. Első kérdés jobb lehet így a hangzás ha nem a frontba szerelt Atmos sugárzót használom, hanem rakok még kettő hangfalat? Ha igen azt hova kellene elhelyezni? Ugye nekem falra van konzollal felrakva a két háttérsugárzó is, jó ha ugyan úgy falra teszem csak fenn menyezet magasságban és lefelé szól a sugárzó? Más lehetőségem nem is igen van. Továbbá szélesebben kell legyenek? vagy egy vonalban a háttérsugárzókkal? Nem igazán tudtam jobban leírni, remélem értitek mire gondolok. Esetleg egy kép hogy kellene rakni a sugárzókat is segítene, persze ha van értelme egyáltalán a plusz két sugárzónak. Köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest