Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sixpak

    nagyúr

    Lecseréltem a Heco állódobozaimat, állványos hangsugárzókra...és úgy tűnik, hogy ezzekkel végre lehet zenét hallgatni subwoofer nélkül.
    Vicces, hogy a nagy Heco 3x17 centis membránokkal megközelíteni sem tudta azt, amit a Polk egy darab 16,5 centissel hoz. Kicsit sok is a mély, alapbeállításon, de eq-val mérsékeltem. Igazából még bejáratós a cucc, de már most eldöntöttem, hogy a rendszer többi eleme is cserélve lesz, ugyanezen széria darabjaira, a centerrel kezdem, majd surroundnak beszerzem a frontok valamelyik kistesóját...illetve még gondolkodom, hogy dipól legyen-e, a Polk-nak van jónéhány.
    Filmekkel még nem teszteltem, de zenére nagyon bejön, 90%-ban rock (metal) szól, nagyon fekszik neki. :K
    Ja, egy Polk Audio Signature S20-ról van szó...annyi, hogy bookshelf speaker létére óriási, több mint 35 centi mély, majdnem 40 magas és közel 8 kiló,ezért elrejteni reménytelen, de szerintem elég jól néz ki ahhoz, hogy az ember ne dugja el...bár ez szubjektív, lehet valaki hányik a kinézetétől. :)
    Polk Audio Signature S20:

    Ja, még csak be van hányva, ez nem a végleges helye, az is lehet, hogy lekerül az egész cucc az emeletről a földszintre.

    https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

Új hozzászólás Aktív témák