Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz embe #1789 üzenetére

    A hazai kereseti viszonyokat mennyiben tükrözi az, hogy a Mobilarena topikjaiban százával, ezrével vannak jelen 100000 forintnál drágább mobiltelefonok tulajdonosai? Ha egy tenyérnyi vacakért képesek hat számjegyű összeget kifizetni, akkor nem lehet gond ugyanennyit adni egy házimozi erősítőért, vagy hangdobozszettért. Ja, hogy azzal nem lehet villogni az iskolában, villamoson, szórakozóhelyeken?
    "Az én véleményem szerint belépőszinten simán van helye egy Samu, vagy LG stb. szettnek is."
    Ez a Te véleményed, az enyém pedig az, hogy kidobott pénz.
    "Az hogy gyűjtsön hozzá, nem mindig járható út."
    Meséld már el, miért nem járható út? Aki összegyűjtött 100000 forintot, az nem tud a következő évben még ugyanannyit mellé tenni? Havi 8333-at? Akkor vegyen sztereót, az olcsóbb.
    Nem leírjuk az olcsó eszközöket, hanem van egy határ, egy szint, ami alatt nem kapunk élvezetet, csak egy rakás fémet és műanyagot.
    Igen, Tagát nem ajánlok senkinek, de attól még sokaknak tetszhet és boldog lehet vele. De attól még ugye nem kötelező felvennem az általam ajánlottak közé?

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák