Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz LordAxwell #1586 üzenetére

    Igen, ez az azonos hangerős hangosabb fura de sztem értem mit akarsz mondani. TAGA 6Ohm a Plok Audio 8Ohm tehát ua. erősítőn, azonos hangerő állásban lehet hangosabb aTAGA. Polk audio 130k akciósáron, tehát egy 90-100k TAGA 606 v3 nem lesz olyan - mondjuk a 606 SE díjnyertes, jobb kábelezéssel és crossoverrel szerelt (sőt, a hangsugárzói sem teljesen azonosak) így abban már nem vagyok biztos, hogy annál is jobb.
    A gond az, hogy nem ugyanazzal az erősítővel (és beállításokkal!) hallgattad. mert úgy még egy ugyanolyan hangfalszett sem fog ugyanúgy szólni.

    Sz_Imre: a PureDirect mód felejtős ez nem kérdés. Ez nem egy audiofil sztereó erősítő. Próbálgasd a beállításokat (van jó pár) és a saját ízlésed / füled alapján állítsd be a neked leginkább megfelelő hangzásra.
    Esetleg tudok segíteni néhány dologban, mert én jó pár napja mást sem csinálok, mint a bemérő mikrofonnal újra kalibrálom a rendszert, aztán manuálisan állítok mindent sorba, és nézem a hangzás (és hangerő) változásokat különböző anyagokkal. :)

    [ Szerkesztve ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák