Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz Beni2360 #10445 üzenetére

    Sajnos a szinkron általában csak ront a minőségen. Kivéve némelyik nagyon profin megcsinált DTS minőségű magyar szinkronnál, de az nagyon ritka.
    Ha jól tudom általában a beszédsáv külön érkezik a stúdióba és csak azt cserélik, de sokszor még a tévében is nagyon nagy különbség van a magyar és az eredeti hang között és nem csak beszédben. Amint változtatnak valamit a szinkronstúdióban, már romlik az anyag minősége.

    (#10446) Kronk Ne csinálj semmit. :N A különbséget azért hallod, mert különböző forrású anyagokat nézel és hasonlítasz össze és nem ugyanazokat.
    Kipróbáltam olyan ripeket, ahol volt HD és sima DTS sáv is. A kettő között nem tudtam különbséget felfedezni. Többször visszajátszottam ugyanazokat a részeket és még úgy sem hallottam különbséget, hogy tudtam, mikor melyik hang szól.
    Ugyanakkor ha átváltottam másik filmre, akkor már lényegesen nagyobb különbséget hallottam, de ott teljesen más volt a hangforrás, az erősség és a keverés.

    Amikor voltam Norbinál, egyáltalán nem néztük, hogy éppen mi szól. És közben nem tűnt fel, hogy a filmek/koncertek között bizony hangsávokat is váltottunk, dolby, dts és hd hangok között. Ugyanazt a forrást próbáld ki a különböző hangsávokkal, nem fogsz hallani különbséget. :N Sokáig nem hittem el én sem az ittenieknek, de igazat mondanak. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák