Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Közönségkedvenc Galaxy vált One UI 6.1-re

    ma Ezen a héten sem tétlenkedett a Samsung szoftverfejlesztő csapata.

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz attiati #167403 üzenetére

    Esetleg használt piacon is szét lehetne nézni, ha nem probléma. ( a vas az vas, nem ájfón és nem tesla ) hátha sikerülne valamit kifogni, akárhol. Jóárasítva, de még használható állapotban. hátha, max sterilizálod, felülettisztítózod, meg esetleg kipingálod.

    Padból neked kell dönteni, milyen igényeid vannak, én itthon, hasonlóval elvagyok.
    (csak nekem a villák között vannak hegesztések, nem pedig mögötte, és más szögben dőlnek)

    Húzódzkodóból azt, ami a tok közé szorítható, Madwe is asszem ilyet mutatott, mármint ezt a típust. Igen, erre aztán lehet ezt azt aggatni, én is meg kolléga is levezette. igen.

    Gumis ellenállás/szalag, hívjuk akárhogy...azok nem egyformák. Az egyik poweres a másik meg fitness,gimnasztikás. Vastagságból, anyagminőségből is látni, na de mindegy is. Ilyen olyan gyakorlatokat lehet vele végezni. ( Theras az mehet boka,csuklóra és lehet benne ugrálni, mászkálni...közben pedig fenntartani a két kézzel vagy két lábbal a feszülést, csináltam ezekkel is mindenféle koordinációs és mobilizációs gyakorlatokat. A Poweres, nagyobb szakítószilárdságúval, azzal meg lehet "állatkodni" . A teremben, csípőm körül belebújtam, felkaptam súlymellényt-esetleg egykezeseket a kézbe, aztán lehet nekiindulni a szembefalnak vagy akárminek, míg bírsz előre mozogni, medvejárásban. Vissza is... közben nagyon figyelhet az ember , miként mozog a lába és keze, pláne hátramozgásban kell az agymunka, mert ez abszolút idegen a fejnek. Holtponton vigyázni kell, mert a visszaút veszélyes, ha elránt, akkor van baj. de ezekbe bele kell szokni, elsajátítani, aztán lehet az egyéni tudásnak megfelelően, "állatkodni"-"vagánykodni" )

    Labdából nekem Thera van, zöld. Profess. exer. ball van ráírva, de sztm kutyát sem érdekli, de legalább nem volt olcsó, bár jó is. Teremben találkoztam mindenféle méretű meg minőségű dolgokkal, meg kell próbálni, mit bír a tied, milyen terhelést, csak bele ne sérülj.

    Súlyzókat passzolom, ami jól esik. A vas az vas, felemeli az ember, aztán leteszi, utána meg frankón porosodik. Legalább is én így tudom. de már lehet máshogy van, ez is. :B

    TRX...
    Lehet az elején keresnék valami olcsóbb funkcionális kötelet, aztán ha tetszik ez a fajta testmozgás, beruháznék egy minőségibb, komplettebb csomagra.TRX-ből. Az a lényeg, hogy legyen hova felrakni, gyakorlatot meg milliófélét lehet vele csinálni. Katonák is felrakják járművekre is, meg mindenre is, a lényege a funkcionalitás és a mozgathatóság, bárhol-bármikor, ha kell. Stadionban is használtam, mármint kapura raktuk fel haverral, aztán mehet a menet. ( örültek is nekünk ) . Teremben csövekre, meg keretekre volt rögzítve, több is.
    Itt is érdemes szétnézni a jófogáson, akárhol.

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák