Hirdetés

  • Prémium külsőt kaphat a Motorola Moto G85 5G

    ma A 300 eurós ár mellé kifejezetten igényes megjelenés társulhat.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz attiati #167393 üzenetére

    Nekem komplett keretem van, amin tudok minden jóságot művelni, ja írtam is.
    De látom Madwe írt, ez a rögzíthető teljesen jó megoldás, más ismerős is használja. Nem szükségszerű átugrani egy fémműveshez ( mint én ), vagy átalakítani a házat. Lehet rá mindent aggatni.

    Minimum?
    Nem tudom, én a dolgaimat javarészt ismeretség alapján szereztem be, az meg mák, hogy a "vasmunkás" cimborám kéznél van. Nekem olyan 6-9nm helyem van, ahol szoktam mozgolódni, ha úgy adódik.
    Sokféle módon le lehet edzeni, erre irkáltam ilyen olyan eszközöket, ebből neked kellene kigondolni, mit szeretnél, és mihez tudsz hozzájutni, mi fér el.
    Tárcsákat cserélgetni sztm megoldható, én is cseréltem, mikor olyan minőségű edzőteremben voltam....igazából örültem, hogy volt súly meg rúd :B Idehaza is pakolászok gyakorlatok közben, ez sztm teljesen rendben van.

    HA pad és egykezes elfér, lehet azokkal is frankón gyakorlatozni, komplett testre. Csak szerezz hozzá súlyt. Padon meg szépen támasztod magad, HA a gyakorlat igényli. Vehetsz gimnasztika labdát is-Theraband vagy más, de nekem ez elég jó minőségű. Ezen is lehet támaszkodni,( pl.: háton, nyomáskor ) egykezes közben, és sok másra is jó. Spec. teremben, ahol megfordulok és tanultam egész sokat ( Olimpikonok,profi sportolóknak az erőnléti edzőjétől ) ezt szoktuk erőltetni, nem is mindig találkozom paddal, de kell hozzá jártasság, stabilizáló/core "dolgokat" meg kell szokni, elsajátítani. Ezek mellé, Madwe amit ajánlott, az frankó ! Ehhez is szerezhetsz ellenállásokat, írta is. ( trx vagy ilyen olyan gumi kötél szalag stb...rajtad áll csak ) Esetleg egy olimpiai rudat is beszerezhetsz, súlyokkal, változatosságnak. ( fekvenyomás persze kiesik ) Súlymellény, talán.Meg egyensúly párna ( pl: gyakorlat közben, egy lábon rajta állni, gumis ellenállások mellett, funkcionális edzéshez ) persze ez megint igényel bizonyos képességeket, amiket el kell sajátítani ). Simán le lehet zongorázni ennyi holmival. De ott egy teljes lista, én csak ötleteket adok. Sok fajta okosságot ki lehet még találni. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák