Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz attiati #167351 üzenetére

    Ahány ember....

    Nekem van itthon, rúd, tárcsa, kézi súly, pad, keret amin lehet hasazni- fekvőzni- tolódzkodni-húzódzkodni ilyen olyan formában, súlymellény, zsák, egyensúly párnák, theraband gimnasztika labda, gumiszalagok, gumikötél, henger, kislabdák fasciára és szőnyeg, is. de sztm boka és csuklósúlyt is találok, meg kettlebellt.

    Testépítő, súlyemelő, erőemelő, önsúlyos, stabilizáló, core, funkcionális és gerinctorna gyakorlatokat is tudok végezni, ésatöbbi.....
    A keretet az csináltattam, ismerőssel. Padot meg tárcsákat, terembontásnál szereztem be stb....

    Lehet venni akár TRX-et is ( teremben nagyon szeretem, itthon nincs ), cimborámnak kalapácsot csináltattam és szervált hozzá jókora abroncsot, illetve van neki kettlebell is, meg TRX.

    Számít a hely, a cél, eszközök új árait nem ismerem jelenleg ( de én mindig is próbáltam okosban beszerezni, amit lehet, sőt, van hogy nekem szóltak lehetőségről )....de fenti felsorolásomból talán tudsz okoskodni, ki lehet gondolni, mit szeretne az ember.

    Szerintem, ezt meg lehet oldani, nagyon egyszerűen is. Rudat valahova felszerelni, amin lehet húzódzkodni/hasazni, tolódzkodást akár berendezéssel is meg lehet oldani, esetleg szerzel be testsúlyt/mellényt/övet-kampót és tárcsákat....így mehetnek alapgyakorlatok, önsúlyos dolgok ellenállással is. De egy rúd, meg valamennyi tárcsa is sokat dobhat a lehetőségeken ( esetleg egykezes ), talán az egyensúlyozó eszközök sem annyira drágák....illetve a fekvő-felülés-guggolás is variálható, szépen.

    Passzolom...akár nulla pénzből is meg lehet oldani, meg a világmindenséget is össze lehet vásárolni, és variálni a végtelenig, mindenféle csilivili meg hangzatos dolgokkal, amik manapság a divatot képezik. Jobb nem jut szembe :)

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák