Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz aelod #148483 üzenetére

    Általában én meg azt szoktam venni, ami Ft/kg-ra a legolcsóbban jön ki, és az sokszor nem a legolcsóbb doboz tojás. Pl. az a sparos tojás amit mondtál, néha van, hogy pont az a legdrágább (400+ Ft a doboz). De múltkor pont tök olcsó volt, valami 230 Ft körül az egy doboz, vettem hármat. Hát gyorsan elfogyott, mert ezek állítólag "S"-es méretűek. Nem bírom, mert míg az XL-esből elég 4 darab, ebből az S-es fürjtojásból legalább 6 darab kell. Ráadásul a tojás nagy részét a sárgája teszi ki, ami annyira nem frankó. Így inkább veszek kicsit drágábban is akár, de nagyokat.

    Btw én is boltból veszem a tojást, mert fővárosiként kb. esélyem sincs kapirgálósat venni, avagy de, csak nem érné meg anyagilag. A 0-s kódú biotojás meg 700 Ft, de legalább csak 6 darab... :D

    A mellfilét meg amúgy is cégtől rendelem, azok is biztos gyógyszeres csirkék, van, hogy olyan nagy mellük van, hogy egy fél mell kitesz egy komplett csirkét.

    Mondjuk most legutóbb pont kicsik voltak a mellek, kb. fele akkorák. Meg jól feltolták az árát, 150 Ft-tal kilóját :U Havi 24 kilónál azért nem mindegy (nem csak én eszem).

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák