Hirdetés

Aktív témák

  • mocsanisi

    senior tag

    válasz asuspc96 #24789 üzenetére

    Úgy hogy erős és nagy izmokat nem különböztetek meg. Az izom az próbál az adott terheléshez alkalmazkodni, ezért néz ki máshogy egyes sportágakat űzők alakja. Nézz meg egy birkózót meg egy táncost, meg egy thai-box-ost. Ugye hogy ugye?
    Elmondom neked hogy lejött Vale-Tudo-ra egy jó nagy darab srác, akire azt mondanád hogy fúúú de szétszed mindenkit, a 60kilós BJJ-s gyerek meg úgy fogta be folytásba hogy reagálni nem tudott a nagyobb srác. Küzdősportokba van erősítés rész, meg ott úgy edzenek ahogy az adott sporthoz kell. Pl. kettlebell-eznek nagyon sokan a küzdősportolók közül. Ez a legnagyobb baromság hogy a testépítés jó önvédelmi sport.
    Engem azért nem támadnak meg mert rohadt jó a beszélőkém.
    Had mondjak el egy story-t neked:
    Boxoltam régebben az UTE-ben, ezért ismertem az edzőket, meg az ott lévő boxolók nagy részét. Egy éjszaka mentem haza sporttáskával újpest-központból. 3 C kategóriás fiatalabb 18-20 éves srác állt a megállóba, én halál nyugodtan álltam. Aztán észrevettem hogy nagyon nézegetnek, tuti azon gondolkodtak hogy lehúznak. Na én szépen odamentem hogy "cső srácok nem tudjátok mikor jön az a rohadt éjszakai busz?". Nagy meglepődés az arcokon, de válaszoltak hogy 10 perc múlva jön, és hogy mit sportolok mert látják a táskát. Mondom boxolok XY-nál az UTE-be. Na innen már puszi pajtások voltunk, hogy ők is régen, és voltak magyar bajnokok meg stb. engem ez nagyon hidegen hagyott, de most jön a legjobb rész. Kicsit arrébb álltam mert telefonáltam, erre jött egy csöves és elkezdett valamit beszélni. Na erre a legnagyobb darab srác meg odajött hogy húzzál innen retkes csöves hagyjad a tesómat mert szétütlek. Szóval itt már tesó voltam. Szóval veszélyhelyzetből fordítottam a saját védelmemre. Na most ezt sokan nem tudják megcsinálni. Illetve én sose félek akármilyen meg akárhány ember van az utcán, mert minden fejben lejátszom hogy hogy fogok reagálni azokra a dolgokra amiket csinálhatnak. Látják az arcomon hogy nem félek, meg én visszaüthetek, így inkább keresnek egy "áldozat" típus embert... Ez ilyen...

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Aktív témák