Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
MolGabi
aktív tag
Ezt a videót megtalálva próbálkoztam ismét modolni a játékot, de csak a szokásos... Rockstar launcher nem indítja el. Vagy ez, vagy a szokásos automatikus frissítést csinálja, ha szeretném modolni.
Valakinek van megoldása erre? Próbálkoztam már grafikai moddal, magyarítással, ezeket frissítés után letörli azonnal.
A fentebb linkelt videón lévő modok jók lennének, mert inkább hibajavítás lenne, de sajnos ezek sem működnek.
Van modolási lehetőség a GTA4 esetében, vagy ennyire felejtős és marad a "más forrásból" származó játékverzió?
-
Wiz Khalifa
veterán
Már egy ideje tudatták, sajnos várható volt hogy valamikor meglépik. Tört játékkal tudsz játszani gondolom tovább.
Amúgy csoda hogy eddig kihúzták. Az Apple pl 2019 óta (tehát 2018-as rendszerük az utolsó) nem támogat 32bit-et. Tehát ha a játékfejlesztő nem adott ki patch-t a játékhoz akkor nem futtatható. Bele tartozik sajnos ebbe a dologba a GTA III, VC, SA és még nagyon sok másik játék a Driver San Francisco-tól kezdve a Mafia 2-n át még rengeteg játék.
-
Tubi2
senior tag
Indítanám a játékot és ez fogad. Köszi Rockstar!
-
rup1u5
nagyúr
The Story of The Most Infamous GTA Online Player
Kedvenc campelős helyem volt ez nekem is onlineban.
-
Constantin49
friss újonc
Sziasztok.
Lenne kedve valakinek esetleg játszani velem? Elég unalmas, nem valami élvezetes meg nehéz is egyedül és nincs senki akivel tudnék játszani. Ezzel vagy akár főként ezekkel: Dying Light 1 és 2, GTA 5 (nem RPre), Red Dead Online, State of Decay 2. De bármi mást is meghallgatok ha úgy adódik. Az idősebb korú kategóriába tartozom így ha téged ez nem zavar az külön öröm.
Ha esetleg valaki lenne akkor felvehet barátnak a steamen és dumálhatunk, megbeszélhetjük, hogy mi legyen. A steamem: Név: Constantin799, link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198201792625
Van youtube csatornám is, szintén ezen a néven keressetek rá ha érdekel.
Köszönöm. -
gV
őstag
ezeket a hülyéket még remélem megveszi a MS. aztán azok majd kukázzák ezt a béna RSL-t. csak kicsit kevesebb mint 2 órámba került míg eltudtam érni, hogy elinduljon a GTAIV, pedig csak annyi lett volna a dolgom, hogy egyből nem a RS oldalán keresem a megoldást.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok,gondoltam hosszú évek után előveszem eme remeket erre jön ez a ...ság.
Hogy tudok ezen segíteni,mi az az unlock code? -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
nesh_019 #37029 üzenetére
Itt egy friss videója a srácnak DXVK-ről. Steames verzóval tolja.
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok
Megjött a kedvem újra végigjátszani a GTA IV és a kiegészítőit is, van-e olyan HD mode vagy valami nagy grafikát feljavíto csomag ami jól működik és végig is lehet venni vele a játékot hiba nélkül Windows 11en , eredeti játékkal. ???!!
Köszi a segítséget. -
rup1u5
nagyúr
100 FACTS about GTA IV | collected in the past 15 years PART #1
Még ennyi év után is vannak apróságok amik újak nekem.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Puma K #37022 üzenetére
Tényleg!
Nem tudom miért gondoltam, hogy 21:9-en tolod. Talán a 1440p zavart össze. Nekem bejött. Tök jó rajta filmezni alsó-felső fekete sáv nélkül.
Mondjuk én se éreztem hogy anno a 1680 v2 vissza fogta volna a 3070-et pedig az jóval gyengébb egy 9900k-nál. Minden futott szépen, GPU állandó 99%-n. Annyit hozott a 7700x, hogy jobbak lettek a minimumok és most már 100%-ra kiakad a GPU.
-
Puma K
nagyúr
válasz
rup1u5 #37011 üzenetére
A monitorom az 16:9-es. Nem szeretem az ultra széles monitorokat.
Nem tudom, mert nem foglalkoztam vele. Bármi amit elindítok az úgy fut ahogy nekem megfelelő. Már több hónapja-éve nem fut az MSI AB monitorozó része játékok közben. Egy ideje fel sem rakom.
Ha Steam-en elindítok egy játékot akkor ott látom az FPS-t minden címnél. Néha azt szoktam figyelni, de sok figyelmet nem fordítok erre. Inkább a géppel induló HWiNFO-t szoktam ellenőrizni a nap végén mielőtt kikapcsolnám a gépet. Minden értéket átfutok szemmel (még ha adott értékekre riasztás be is van állítva) aztán ha nem látok semmi kirívót akkor minden jó.Fix órajelen és feszültségen ketyeg a 9900K 2019 szeptembere óta. Bármilyen terhelést kap azt azonnal ledarálja a mellé rakott NVMe SSD segítségével meg a memóriák társaságában. Ugyan raktam a gépbe 4000 MHz-ces memóriát a 3200MHz-ces helyett, de egyelőre még csak a csere volt meg és a 3,2 GHz-ces memóriák beállításaival használom
-
Puma K
nagyúr
válasz
Dilikutya #37010 üzenetére
A VGA kártyák 3db kikapcsolhatatlan-megkerülhetetlen órajelprofillal dolgoznak: 2D, 3D low és 3D high. Azaz dinamikusan tudják változtatni a GPU órajelét a kártyák attól függően, hogy milyen terhelést kapnak.
A GTA IV exe-jére vonatkozóan érdemes lenne beállítani egy olyan szabályt, hogy ha fut az adott program-játék akkor ne vegye vissza arra az időre a VGA az órajelét.
Ilyen van az nVidia-nál:
Energiagazdálkodási mód --> Maximális teljesítmény előnyben részesítése
Olyan mintha a GTA IV-ben adott helyzetekben jelentősen lecsökkenne a szükséges számítási teljesítmény adott FPS szám mellett és emiatt a kártya vissza veszi az órajelét. Majd mikor egy másik pillanatban ismét kellene a kraft, akkor beesik az FPS meg várni kell x milliszekundumot mire vissza dobja ismét az adott magasabb órajelle a GPU magát. De azt meg mint ember akadásnak érzékeljük ezt a csekély időt.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rup1u5 #37019 üzenetére
Biztos van más lehetőség vagy esetleg nekem más a softver mert hogy én Adrenalin Edition-t használok.
De amúgy megjegyzem ez az első helyzet amikor bármilyen "probléma" merült fel. Sose kellett keresnem ilyet. Nagyobb felbontásokat meg a játékban találok ha kell csak a 2560x1080-as felbontásra nem találok 2x nagyobbat.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37018 üzenetére
Nekem se lenne. Következőre AMD-t szeretnék de ha ilyen macerák vannak akkor alaposan utána kell majd járnom vásárlás előtt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37016 üzenetére
Legközelebb vegyél nvidiát
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rup1u5 #37015 üzenetére
Igen. Nincs ott az opció. És 6700XT-m van. Szóval nem tudom. De nem is baj mert igazából nálam minden maxra tolva 2560x1080-as felbontásban 40-60fps között van mindig és olyan hirtelen fps változás nincs amit én szemml láthatóan észreveszek és zavarjon.
Csak mint érdekesség vetettem fel ezt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37014 üzenetére
4890 óta nem volt Radeonom úgyhogy nem vágom az AMD kártyáit de biztos vagyok benne hogy ha 5000-es sorozatnál támogatott volt ez a fícsör akkor a 6000-esnél is mennie kell a virtual super resolutionek.
Itt egy kép ami igazolja.
Ez az opció hiányzik neked? -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rup1u5 #37013 üzenetére
Nekem nincs olyan. 5700-as szériáig támogatott. Nekem 6700XT van. És nincs is ilyen opcióm. Super Resolution van csak de az meg arra jó hogy kisebb felbontást tuningol fel a tényleges monitorom felbontására hogy több FPS-t érjek el a játékokban. Ennyi.
Amúgy nekem 2560x1080 a felbontásom.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37012 üzenetére
Ne viccelj már! Puma meg én is 21:9-en toljuk. Annyi hogy driverben beállítod milyen DSR ratio-kat akarsz és onnantól kezdve választhatóak azok a felbontások minden játékban.
AMD-nél VSR-nak hívják. -
Wiz Khalifa
veterán
Én sajnos nem tudom duplázni a felbontást mert erre a 21:9-es monitorra nem találtam olyan felbontást.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Puma K #37009 üzenetére
Hát nálam nem fut jobban.
Konkrétan fele fps, bár az legalább nem ingadozik.
Fantasztikus ez a játék technikailag.
Anno pont az akadozás miatt maradt félbe, ugyan van erős hardver hozzá egy ideje, de csak most került sorra, elölröl is kezdtem,mert már nem emlékeztem a sztorira. Bár anno belement 96 óra, abban nem is sok sztori volt, csak közúti őrjöngés. -
Puma K
nagyúr
válasz
Dilikutya #37008 üzenetére
Jobban fut a játék ha nagyobb a felbontás. Persze adott hardver teljesítménye is számít.
Anno 2012-ben erre jutottunk haver akkori zsír új gépével ami egy i5 3470 + GTX 670 2 GB volt és 2880x1620-ban futtatuk egy 1920x1080-as tévén.
A saját gépemen tavaly novemberben elkezdtem újra kijátszani.
Ebbe a gépbe: 9900K@5,1GHz, 2x 16 GB, 2 TB NVMe SSD írás:3000/olvasás:3400 MB/s bekerült egy RTX 3090. Ezen a gépen játszok vele 5120x2880-as felbontásban egy natív 2560x1440-es felbontásra képes monitoron.
-
Dilikutya
félisten
Aranyos ez a játék. 1080p-ben csúnya, recés, 4K-ban (dxvk+FSR) meg a 30fps-t súrolja egy i5-11400/Radeon RX570 kombóval, SSD-re telepítve.
-
rup1u5
nagyúr
-
buckrogers
csendes tag
Hali,
A Liberty City Map Expansion-t próbálta valaki GTA V-ben?
-
melega
őstag
Számomra ez volt a legnehezebb GTA játék a 4. rész. Az összes pénz kispórolva fegyverekre lőszerekre taxira.
A 15-20 perces küldetések 40. ére sikerültek a vége fele
52 óra volt a végigjátszása a sztorinak.A helikopter vezetése katasztrófa volt.
A küldetések amúgy nagyon összetettek és ötletesek és a legnehezebb Gta játék szerintem.Az V. Rész és a 3. amit most tolok jóval könnyebbek.
Utána Vice city
Utána San Andreas remasteredek. -
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #37001 üzenetére
Ha valakinek így néz ki a profilja, akkor sajátkezűleg törölte a saját profilját.
Ha moderátorotok intézkednek, akkor profilképtől-egyedi profilképtől kezdve a hozzászólások száma, hardveraprós üzletek-értékelések stb-stb mind láthatóak maradnak csak annyit látsz, hogy a felhasználó véglegesen kitiltva.
-
törölt tag
Ez általában a beépült social clubot frissíti. Évek óta jön ilyen időnként.
-
Dilikutya
félisten
Jött egy 140 MB-os patch. Ez mi lehet?
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36988 üzenetére
Ez egy strandnak a része, lehet hogy a vidámpark menne valamennyire télen is, de minden más zárva. pár ruhabolt volt csak nyitva ahol lehetett venni rövidgatyát meg képeslapot. kb 3 ember volt míg a szem ellát a hosszú parszakaszon emg néhány futó.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36986 üzenetére
tél van, gondolom szezonális. Vagyis decemberben voltam, minden be volt zárva a környéken
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36980 üzenetére
szarul -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #36975 üzenetére
Én pár hónapja az övénél erősebb gépre váltottam, i5 10600K és maradt a GTX 1070 ami előtte egy non k i5 6600 mellett volt.
Na én nem tudom az Ő vga-ja vagy az enyém erősebb e, mert abszolút nem vágom az amd kártyákat, ( talán az enyém kicsit jobb) de mindenesetre nekem iszonyúan kisimult a játék. Van pár minimális beesés amiket korábban mondtam hogy szerintem nincs az a proci ami kiküszöbölné, viszont a játék 99%-ban olyan gyönyörűen fut ahogy én még sosem láttam.Szerintem sem bug a forgalmi dolog, egyszerűen nem úgy csinálták meg az npc ai-kat hogy teljesen élethű tudjon lenni. A V-ben is vannak forgalmi problémák , meg semmibe vezető sávok ilyesmik ..
-
Wiz Khalifa
veterán
Nincs erőműved aha, csak a VGA-d erősebb mint pár embernek aki játszana na meg az egész géped kb 3-5x erősebbre saccolom mint az ajánlottat a gémhez.
Persze ezt tudjuk hogy az optimalizáció hiánya okozta gond is benne van de na.
Az hogy téged mindig kikerülne minden autós gyári cucc, mindig is benne volt.
-
Pet84
tag
Sziasztok!
Olvasgatom itt hogy panasz van új gépeken (is) hogy nem fut stabilan, beesik az fps. Próbáljátok ki a a dxvk-t, tényleg tükörsimán megy utána a játék mindent opciót felhúzva is. Kb 2008 óra miótta kijött most élvezem a leginkább a játékot. Nincs erőmúvem, I5 10400F, Rx 6600, 16Gb ram, SSD.
Ez még ajánlott:
https://www.definitive-edition-project.com/iv-de
Visszaállítja a kivágott zenéket és sok apróságot javít.Egy érdekes dologba futottam bele: ha besorolok piros lámpánál másik kocsi mögé a mögöttem lévő egy idő után mindig ki akar kerülni pedig még piros van. De ez a bug lehet gyárilag is benne volt már nem emlékszem.
-
törölt tag
válasz
Pisti_1423 #36971 üzenetére
Kb 1-2 oldalon belül itt van leírva egy hasonló tortúra a DVD-s telepítősről.
Részemről egy tanácsot tudok adni, írd be rockstar launcherbe a REDEEM résznél a dvd-kulcsodat, és onnantól digitálisra váltottad, elfelejtheted a DVD-ket, mindent magának fog telepíteni. Olyan régi elavult rendszert telepít a dvd, amit nehéz, körülményes frissíteni. Lehet hogy lassabb az egész, ha gyenge a neted, de az tuti hogy működik.
-
Pisti_1423
csendes tag
Sziasztok!Segítség kellene,Elővettem a gta 4 dvd verziómat,feltelepítettem.Aktiválást manuálisan megcsináltam,írta,hogy aktiválta,majd kikszeltem (lehet ez volt a baj).
A játék indításakor újra előhozza az aktiválási folyamatot,de hiába kattintok az aktiválás manuálisan-ra nem hoz ki semmi ablakot.Gondoltam újratelepítem de uninstallnál is előhozza az aktiválási folyamatot.Valakinek van ötlete miért van ez? Win 10 64bit -
Warton
őstag
Igazából ez a játék nem is olyan jó, a San Andreas jobb volt. Abban nem hivogatnak percenként bowlingozni...
Viszont telepítgetni a játékot kifejezetten szórakoztató. És mivel a Windows 10 már megvolt, újabb kihívásokat szeretnék. Úgyhogy megpróbálom Linux Mintre!!
-
guftabi96
addikt
válasz
FoxiestFox #36948 üzenetére
Megpróbálom legközelebb, ha ilyen van.
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy amikor már sokadjára próbálkoztam ezzel a küldetéssel, volt egy pillanatnyi áramszünet itthon és ettől kezdve egyszerűen nem tudtam életre kelteni a játékot.
Steam-en elindítottam és nem történt semmi (rockstar launcherből szintén nem indult). Nem volt semmi hibaüzenet, semmi.
Letöröltem, mentéseket is kitöröltem, újra letöltöttem és akkor sem indult el.Most újratelepítettem a gépet, adtam neki még 1 esélyt. Szerencsére elindult és a küldetést is elsőre végig tudtam csinálni.
-
törölt tag
válasz
Warton #36960 üzenetére
Én őszinte leszek most kicsit össze vagyok zavarodva mert egyes leírások szerint a launcherbe be lehet aktiválni [itt nem tudom mit írnak pontosan] . Azt tudom hogy steamen fixen NEM lehet aktiválni.
Azt meg tudjad hogy akármivel játszol ami rockstar games, ha steames is, kell a launcher hozzá, tehát én már mindent launcherben veszek ami rockstaros, így nem kell külön indítani a steamet. Sőt, ha megvan steamen, a rockstar launcher kiírja hogy " PLAY ON STEAM" de atótl még futtatni kell
van egy dobozos 4-em, megnézem launcherbe be tudom e aktiválni
a Launcherben a store/redeem fülön lehet próbálkozni
-
MPM
tag
válasz
Warton #36952 üzenetére
Amikor elérhetővé vált a Rockstar Launcherben én be tudtam regisztrálni a fiókomba a lemezes verziót, simán telepíthető, nulla macerával. Az a "hátulütője", hogy ezentúl nem tudom majd a DVD-s játékot használni.
Azt még célszerű hozzátenni, hogy az utóbbi 10 évben kb egyszer kellett a DVD meghajtót használnom, azt is pont az IV miatt, 2 éve...Szóval hezitálás nélkül beaktiváltam.
-
-
törölt tag
válasz
Warton #36955 üzenetére
A rockstarnál mindig drága, igaz nem fogalmaztam egyértelműen de leárazásra gondoltam ( eztí rtam korábban). Rendszeresen van ilyen olcsón már ez a játék.
Steamen megszűnt a különálló IV és különálló EFLC vásárlás , csak Complete edition van, ami jelenleg pont leárazás alatt van és 5.99 euróba kerül. ( bocsánat 99centet tévedtem
)
[Grand Theft Auto IV: The Complete Edition 5.99€ ] -
törölt tag
nemtom, már felnőtt ember vagyok, 5 eurot ki szoktam adni ilyen kényelmi dolgokért. és akkor eredeti is, meg megy is két kattintással. Mert a lemezes is csak azért nem megy mert elavult sajnos. Egy digitális verzióval semmiféle probléma nincsen.
-
Warton
őstag
válasz
#81556480 #36951 üzenetére
Hát most mit csináljak ez van. Azért annyira nem jó játék, hogy megvegyem még egyszer Steamen.
Amúgy ez is a komplett pakk, 4 DVD!
megvan hozzá a Gay Tony meg az a motoros kiegészítő is.
Tiszta nosztalgia ez az egész, mert pl. a játék nem indul, ha nincs a DVD meghajtóban a DVD!Manapság már az a csoda, hogyha egy gépben van DVD meghajtó egyáltalán.
Amúgy kb. két évvel ezelőtt is próbálkoztam telepíteni ezt a szart, de akkor nem volt ennyi szabad időm és nem voltam ennyire elszánt és valahol a LIVE telepítgetés előtt feladtam. Jah meg nem volt meg az a videó, amit linkeltem.
Crackel egyszerű lett volna, az nem kihívás!
Azt kislányok csinálják, az igazi férfiak crack nélkül telepítik és játszanak a DVD-s GTA4-el!!
Összességében annyira szórakoztató, hogy ez a köcsög multi Rockstar annyira meg akarta védeni a béna kis játékát, hogy ennyi védelmet rakott rá, amit aztán emlékeim szerint 1 hét alatt feltörtek. Ellenben aki legálisan akarja játszani az szopik mint a torkos borz: időt állítgat a gépén kitudja milyen honlapokról töltöget le mindenféle szarokat, kompatibilitást állítgat stb. stb.
-
törölt tag
válasz
Warton #36950 üzenetére
Hát elhiszem hogy nem volt egyszerű, a topik leírás azért rossz mert kb abból az időből való az is
. Nekem is megvan a dobozos, de már akkor is szopás volt telepíteni amikor még elvileg minden működött rendesen.
Egyébként a steames, és rockstar launcheres megy mindenféle telepítés - hekkels nélkül. Az a probléma hogy ez a GFWl megszűnt, amit a 4 használt , azért nem tudsz először menteni, és azért homokórázik. Hiába telepítesz te fel egy még működő linkről letöltött változatot.( plusz azért is lehet az időbeállítással problémája). Emellett volt neki egy olyan funkciója hogy a játék kulcsot uninnstallnál vissza kellett vonni, ha ezt nem tetted meg, csak véges számú telepítést hajthattál végre. Tehát ha revoke nélkül újratelepítetted a géped vagy 10x akkor elbuktad a játékot, így ezt is próbálja ellenőrizni telepítéskor - csak kérdés hogyan, ha a GFWL megszűnt.
Értem én hogy eredetivel akartál játszani, tulajdonképpen sikerült, de mivel a multija is megszűnt, ezért csak magad szivattad. Egy crackel 5 perc alatt ment volna ( ugye tudjuk mostanában is ez van, hamarabb mennek a tört játékok mint az eredeti
) Én nem tudom már mikor váltottam steamesre, de azóta könnyű az élet. ( gondolom azért mert vettem egy complete pakkot a két kiegészítővel együtt valami leárazással 5 euróért) . Amúgy pontosan emlékszem ezekre a szopásokra amkeit írsz, mivel jódarabig nagyon steam mentesen akartam élni, így végig kellett minden telepítésnél ugyanezeket csinálnom.
Kész csoda hogy VRM problémád még nem volt
-
Warton
őstag
Egy hete karanténban vagyok és már majdnem minden játékot kijátszottam. GTA-zni szottyant kedvem. GTA5-öt nem akarom megvenni, a San Andreast már unom, úgyhogy előkerült a 2011.-ben DVD-n vásárolt GTA4. Még egyszer mondom vásárolt, nem warez, nem kamionról leesett... Még a Saturnos nyugta is megvan.
Gondoltam sima-liba telepíteni egy mai Windows 10-es gépre... Hát nem...
Az itteni összefoglalóban lévő DVD-ről telepítés rész úgyahogy van kuka, fakenews, javaslom törölni. Vagy legalább ennek a hozzászólásnak a linkjét betenni, hogyha valaki még retro módon DVD-ről szeretné telepíteni a játékot akkor legyen némi sejtése, hogy mire vállalkozik 2021. évben és azt követően.
Szóval:
-Beteszed a DVD-t és elindulnak a kalandok, alapvetően minden teljesen normálisan zajlik, míg el nem kezdi a dátumot csekkolni: elképzelni sem tudom, hogy azt miért kell, viszont büntet, ha a mai időt látja. Így az automatikus pontos idő beállítást telepítés közben ki kell kapcsolni és 2021. évről átállítani 2011-re.Amikor megvan a dátum csekkel és megnyugodva látja, hogy 2011. novemberét írunk utána már vissza lehet állítani normálisra.
-Végigmegy a cucc, utána jön az, hogy LIVE-t kéne telepíteni, valamiért nem megy fel magától. Microsoft oldalán persze nincs fenn.De INNEN letölthető. Amikor ez megvan indulhat a játék... NEM!
-A GTALaunchert és a GTA4 exenek a kompatibilitását át kell állítani Vista Service2-re. Na, indulhat a játék végre.
-Indul is, de az autosave nem működik, úgyhogy be kell jelentkezni a LIVE-ba, amibe nem tudsz, mert homokórázik... Kilépni se tudsz, mert fagy az egész a csába.Megoldás: kitörölsz mindent, ami a temp könyvtárban van és működni fog. Nem viccelek!!!
-És most indulhat a játék. Belépsz a LIVE-ba (elvileg a Microsoft fiókos felépési dolgaid is működnek) végre minden OK.Lehet, hogy bizonyos flikk-flakkot még kihagytam, de itt egy Videó a telepítésről, amiben minden apró lépés rögzítve van. Ez a fenti cucc nekem kb. két nap volt, mire megtaláltam a linkelt videót és végigszenvedtem ezt az egészet.
Azért kicsit felháborító, hogy egy eredeti játékkal ennyit kell szívni, hogy működjön.
-
törölt tag
Akartok valamiről képet "real life" Liberty City-ben?
-
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Szeretném újrajátszani a játékot, aránylag sokáig már el is haladtam benne, viszont most problémám akadt:
Harboring a grudge küldetés (Packie első küldetése).
Egy ideig minden jó, de amikor arra kerül a sor, hogy az ellopott teherautót el kell vezetni a kijelölt helyre, akkor a városban történő vezetés közben állandóan kifagy a játék, nagyjából mindig ugyan annyi idő után. (kb akkor, amikor gránátokat kellene kidobálni a teherautóból)
Már vagy 10x próbáltam, mindig ugyan az a helyzet.
Sajnos más aktív főküldetés nincs is, amit tudnék csinálni így most el is akadtam a játékkal.
Próbáltam azt is, hogy valami más mellékküldetést megcsinálok előtte és utána hátha jó lesz, de nem jártam sikerrel.
Az se működött, hogy egy kicsit más útvonalon megyek, mint amit a gps kijelöl.
Windows 10
Ryzen 2700x, GTX 1660S
Hogy tudnék túljutni ezen a küldetésen? -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
SimonJanos
aktív tag
Hali, rákerestem "a neten" és itt a problémámra de nem találtam: (AMD, Radeon) RX 570 nálam (?) "hidegek a színek"!? Ti. YT játékosokat figyelve nálam egyszerűen más a "színhőmérséklet" - és semmi extrát nem állítottam a beállításokban, minden maxon' van... GTA V simán fut, úgy néz ki ahogy kell de a IV... érdekes.
Vkinek hasonló vagy vmi tipp? (Nem akarok monitoron / Windows színhőmérséklet állítani ha lehet : )
-
törölt tag
válasz
Türkiz Ostor #36939 üzenetére
ugyan azt fogja kiírni hogy play on steam. amugy moddolható, magyarosítható, de vannak vele gondok, nekem 1070-en sem megy mindenhol simán.
-
Türkiz Ostor
újonc
Sziasztok!
Most a Steam nyári leárazában nagyon olcsó a GTAIV. Gondoltam megveszem, mert több videóban azt látom, hogy valamiben jobb a IV mint az V.
Az lenne a kérdésem, hogy a van Rockstar launcherem mert a GTAV azon van meg, a Max Payne 3 pedig Steamen, de indításkor gond nélkül indul a R*launcheren át. A GTA IV is hasonlóan működne mint a MP3?Továbbá elég fontos lenne a magyarítás és egy kis grafikai modolás is. Ez megoldható a Steames verzióval?
Csak azért kérdezem, mert hallom több panasz is volt a PC porttal kapcsolatban, meg a Windows Liveval meg most a R* launcherrel.
Remélem nem fog gondot okozni: FullHD, R5 2600, GTX 1060 6 GB, 8 GB RAMKöszönöm szépen előre a válaszotokat!
-
válasz
#81556480 #36937 üzenetére
Akkor igazából csak elbeszéltünk egymás mellett.
Számomra a legközelebb a játszhatóhoz a IV-ben a Realistic Driving & Flying mod van, a buffolt törésmodellekkel.
Órákig el tudok benne autózni, amíg be nem fordulok az egyhangú New Yorki maptól.
V-höz nem találtam ilyen modot sajnos, egyik sem nyúl bele annyira, mint én szeretném.A motorod menő, valszeg 3p alatt halnék meg rajta.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #36935 üzenetére
De várjál mert én nem mondtam hogy az 5 jobb. Amit leírtál tisztában vagyok vele hogy árkád az 5. De ha ezt elfelejtjük, nem hasonlítjuk semmihez akkor is nekem már sok a 4-ben lévő fizikának nevezett valami. Mindig a motorra lyukadok ki, mert az visszatérő fájdalmam hogy nem lehet benne normálisan motorozni mert nem tudsz vele kanyarodni. Amúgy én hivatásos sofőr vagyok napi 700km-et megyek, van jogsim mindenre, van egy elég viccesen erős motorom is ( 625 supermoto) - mindez semmit nem jelent mert eszembe nem jutott még összehasonlítani a valósággal a játékot
, nem azért van. De azt szerintem kimondhatjuk hogy a valóságtól azért a 4 is távol áll ( és elhiszem hogy az 5 is, egyet is értek ebben, csak az meg a másik véglet)
Én amúgy az az ember vagyok akinek megjelenés óta az összes GTA a gépen van , telepítve, indulásra készen( a 4 is ). Viszonylag gyakran játszom is vele ( most épp mobilon játszom újra a 3-at kontrollerrel) .
Egyébként meg szerintem már mindenki úgy módosítja a fizikát módokkal ahogy akarja. De annyira nem zavar hogy hozzányúljak.
Amúgy az 5-ben is rengeteg féle tulajdonságú autó van. Van olyan amit abba is kb lehetetlen vezetni ( vapid hotknife) ,de ja elég komfortos a legtöbb, mintha sínen menne
-
rup1u5
nagyúr
válasz
FoxiestFox #36932 üzenetére
Le is toltam pár küldetést lazításnak.
-
válasz
#81556480 #36933 üzenetére
Pont azért tetszik, mert már vezettem.
Annak, aki életében még csak utasként sem ült bármiféle motorizált járműben, na annak való az V.
Sínen mennek az autók, kivéve ha belekézifékezel, akkor egy vezetés-rásegítés segít neked kontrolláltan driftelni, hogy úgy érezd, ura vagy, gázelvétel után azonnal vissza is kapod a full kontrollt, semmi átmenet nincs.Mondjuk ízlés kérdése, nem akarlak meggyőzni mert más preferenciáid vannak, csak a hasonlatodnál lógott ki a lóláb.
Megértem, hogy tetszik, mert nagyon árkád és frusztrációmentes vezetni, csajom is azt szereti jobban, mint a IV-et, ahol a legtöbb kocsi olyan nehéznek érződik, mint a sár. (Aláírom hogy azt túltolták egy kicsit még a könnyű járműveknél is).
A IV-ben én imádom ahogy a nehéz autók rugóznak, sodródnak, kiteszik a seggüket kanyarban, főleg, ha hátul hajtanak, és csak normális gázelvétel-adagolás-kormányzás kombóval fogod tudni összeszedni, ha ügyes vagy.Wiz: hogy jön a fizikához, hogy ütközésnél kirepülsz? Az egy script. Ha g erő nagyobb mint x, repülsz, cső.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
A GTA V-ben is kirepülsz a kocsiból ha belecsapódsz egy falba stb...
-
törölt tag
válasz
Annak aki életében nem vezetett kocsit vagy főleg motort annak nagyon jó a 4
játszani jó nekem az 5 is. Én sose mondom melyik a jobb, mindegyik gtaval szívesen játszom, nincs ilyen 4 fizika fétisem, de a motor az nevetséges.
-
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Melyik grafikai modot ajánlanàtok a játékhoz, amit nagyon könnyű feltenni, nem nő meg durván a gépigény, és igazából nincs szükségem hihetetlen mértékű javulásra, de azért egy kicsit legyen szebb a játék
?
-
Rasiel
senior tag
válasz
#81556480 #36902 üzenetére
Későbbiekben biztosan lesznek olyan hardverek, amelyekkel már nem fog 60 alá beesni a játék. Igazság szerint a maiak is elegendőek lennének hozzá. Úgy vélem, ha lesz olyan VGA - ami adott felbontáson (ez akár legyen 1080p vagy 1440p), maximális játékon belüli grafikai beállítások mellett -, amelynek GPU kihasználtsága ~10-15% körül lesz a legtöbb pályarészen, akkor nem fog bezuhanni fix 60 alá az FPS-szám. Processzor teljesen mindegy neki egy bizonyos szint felett. Próbálgattam az i9-es gépen visszább venni a felbontást. 1680x1050-ben már csak 1-2 hely volt ahol behuzant kb. 55-re. 1440x900-ban pedig sehol sem. Ez csak szigorúan esti viszonyok között, nappal esetében nem volt gond egyetlen egy pályarésznél sem. Ezekben az esetekben ugye a GPU kihasználtság is kisebb. Nyilván mindez a tényen nem változtat: hulladék port.
-
Rasiel
senior tag
Esélytelennek tartom. Gépújítások alkalmával én is mindig rápróbáltam, hátha lesz egy olyan gép, ami bírja tartani a 60 FPS-t fixen minden pályarészen. De eddig sajnos nem sikerült. Épp ma néztem meg kíváncsiságbol párom gépén, amiben egy i9-9900KF CPU (ami fix feszültséggel és órajelen jár; utóbbi 4,6 GHz), 2x8 GB RAM 2666 MHz és egy Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti VGA van. A játékot egy Samsung 870 EVO SATA3-as SSD-re telepítettem. 1080p-ben, mindent maximumra húzva néztem meg a játékot, ami a Complete Edition volt, tehát 1.0.7.0 verzió. Nappali viszonyok melett problémamentesen futott, fixen tartotta mindenhol a 60 FPS-t. A problémák este (vagy kora este) kezdődtek, városi kocsikázásnál (+ reflektoros világítással
), ekkor jó pár pályarészen leesett 60 alá az FPS, igaz 40 alatt nem láttam
. A VGA is fix órajelen ment, úgy állítottam be, hogy ne dobálja az órajelet és a feszültséget, tehát ez sem lehetett a probléma.
Írta fentebb valaki, hogy vaj sima nála a játék. Tapasztalataim szerint lehet vele így játszani, nyilván nem szaggat, de azért lehet érezni, ha beesik 60-ról akár 55-re a képkockasebesség. Ezért vaj simának nem nevezném.Megakadást nem tapasztaltam.
Otthon hasonlóan megy egy i7-6850K 4,2 GHz, 4x8GB 3000 MHz Quad Channel RAM (tehát ebben az esetben a memóriasávszélesség jóval magasabb, így ez sem lehet gond), RTX 2080 Ti VGA konfiggal, de 1440p-ben. A Windows rendszereimet a szokásosnál is jóval aprólékosabban be szoktam állítani, konfigurálni, így nem tudom elképzelni, hogy azzal legyen a gond.
A véleményem az, hogy akármilyen konfigot teszel a játék alá, ilyen beállításokkal folyamatos fix 60 FPS-t nem fogsz látni. Ez egy elb.szott port, olyan, amelyhez hasonlóval még nem találkoztam. -
válasz
Wiz Khalifa #36924 üzenetére
Most tényleg amellett érveltek, hogy szegény Rockstar, ami az évtized egyik legsikeresebb online játékát tette le az asztalra, és annyit keres vele, hogy a generációváltáson kívül (ciki lenne nem hozni semmit az új genre) semmi érdeke nem fűződik a kövi rész elkészítéséhez, biztos olyan sokat költ járulékos költségekre, hogy szegények épp csak pozitívban vannak? :jebaited:
Vagy nem értem. Persze hogy vannak kiadásaik, de hát miért ne lennének? -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
FoxiestFox #36923 üzenetére
Oké de a szerverparkot is kell üzemeltetni. Azt ne nézzük hogy néha igen szar. De az is folyton megy ha beszarik valami csere stb... Rengeteg olyan költség van amivel az átlagember nem számol mert nem is tudhatja persze.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
FoxiestFox #36920 üzenetére
Alkalmazottak, rezsi, részvényesek, fejlesztési költségek, infláció, fizetésemelés stb. Ne gondolkozz ilyen egyszerűen
-
rup1u5
nagyúr
Ha már szóba jött a VI:
Grand Theft Auto 6 map leaks indicate a return to Vice City -
-
Dilikutya
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36918 üzenetére
Igazából a lényegen nem változtat.
-
Dilikutya
félisten
válasz
FoxiestFox #36916 üzenetére
Hadd bővítsék, kell a pénz a GTA VI-ra.
Az 5. rész is sokba került, mégis csak egy hosszú, interaktív akciófilm. Kidolgozott sztorija és karakterei vannak, még úgy is, hogy pl. a mellékszereplők nem itt a legjobbak. Ellenben pl. Trevor remek, nekem ő volt a kedvencem, egy pszichopata gyilkos, civilben lepukkant alkoholista, aki a sivatagban él egy lakókocsiban az anyjával.
-
válasz
#81556480 #36915 üzenetére
Mondjuk jobban átgondolva az V-öt nem a IV-hez kellene mérni, inkább az SA-hoz érdemes (nagy map, több város +vidék koncepció).
A IV-et pedig a III-hoz (Liberty City mindkettő, azaz 1 db sima város, 0 vidék), az V-öt az SA-hoz.Az Online-t elhiszem, de én a single miatt GTA-zom, úgyhogy az nekem nem játszik.
És hajaj, remélem, nem lesz igazad, hogy ezt bővítik majd a végtelenségig. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #36914 üzenetére
Szerintem simán volt olyan mértékű ugrás a 4 és 5 között.
Véleményem szerint nem lesz 6 hanem ez lesz bővítve majd a végtelenségig . Ezt már kifejtettem többször , és rockstar nyilatkozatokra alapozom a dolgot.Amit az 5rol írsz terület és kihasználtság téren, azzal sem értek egyet. A sztori is kihasználja, de az online meg nagyon. Ha megjelenited az összes job market onlineban, akkor látni hogy minden négyzetméteren lehet valamit találni. Más kérdés hogy ez kinek érdekes, kinek nem, nekem bejön.
Én pont a San Andreast sorolom a gta-k végére, a karakter Sims jellege miatt.
-
válasz
#81556480 #36913 üzenetére
De hát nem vontuk kétségbe, hogy mind tök jó.
Csak azt, hogy a VC->SA ugrást meg sem sikerült (és nem is biztos hogy lehet, vagy érdemes) közelíteni azóta sem.Az már pl a személyes véleményem, hogy az V térképe az SA-hoz képest összecsapott, átgondolatlan, lusta design, gyakorlatilag egy nagy kör az egész, egyik szélén nagyváros, másik szélén kisváros, a közepén a nagy semmi, és a küldetések 80%-a körbe-körbe futtat rajta
És a játék még ezt a - nem túl nagy mérete ellenére - elég üres mapot is képes alulhasználni.
Mondjuk a IV után túl sok jóra nem lehetett számítani, hisz New Yorkból kihagyták a vidéket, pedig ezt a Mafia sok éve lazán megugrotta (és az milyen hangulatos vidéket kapott).Remélhetőleg a VI majd kicsit összekapja magát, hisz nem lesznek olyan technikai limitációk, mint eddig, szó szerint csak a képzelet szab határt.
-
törölt tag
Azt tegyétek hozzá, hogy "szerintetek". Mert nekem pl minden GTA arany.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
FoxiestFox #36910 üzenetére
Az hagyján, de ezek így 3 év alatt jöttek ki, valóban rálicitálva tartalomban az előzőre. Élményben a San Andreas után egyik se volt már olyan nagy ugrás.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #36906 üzenetére
Mi az hogy generációnként egyet ?
Hát ez már a harmadik gennél jár és még hol a vége
-
homerhamm
addikt
válasz
FoxiestFox #36906 üzenetére
Remelem a GTA VI már nem valami fullos online játék lesz sztori nélkül, mert kitépem az összes hajszálam.
-
-
NYPD
aktív tag
válasz
FoxiestFox #36904 üzenetére
Hivatalosan nem, attól felborult volna az internet, nem lenne olyan ember a földön, aki ne tudna róla.
De azt már lehet tudni (erősen valószínűsíteni), hogy készül.
-
-
NYPD
aktív tag
válasz
#81556480 #36902 üzenetére
Nem baj, lassan itt a 6. felvonás pár éven belül, addig meg majd ő meg ő megcsinálják a 4. részt elvielg használhatóra. Addig meg esetleg lehet próbálkozni a DXVK megoldással, sokan dícsérik, egyetlen hátránya, hogy ENB-vel nem kompatibilis. ReShade-et esetleg mellé lehet dobni, hogy valahogy ki is nézzen a játék. Én nem kísérletezek vele, jelen állapotában elketyeg ahogy, az elég most...
-
-
NYPD
aktív tag
válasz
FoxiestFox #36900 üzenetére
Igen... Sajnos ebből ennyit lehet kihozni, akárki akármit mond. Talán egy RTX3090 meg egy hozzáillő proci, meg vagy 32GB rammal már ki lehetne pörgetni, de nem vagyok biztos ebben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- No Voice in the Galaxy
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest