Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • littlelion21

    addikt

    Sziasztok!

    Először is fogalmam nincs mi lehet a gépem baja, csak reménykedek, h oprendszer ...

    Már régóta próbálkozok a tuninggal, de jóideje nem megy, pedig már a legnagyobb szakik is próbáltak segíteni itt a ph-n. De mindegy, nem ez a lényeg úgyis, hamarosan lapot váltok, már beletörődtem h alapon jár.
    Tehát fsb emelés megtörtént 270-re, minden egyéb járulékos változtatással együtt (fesz., eist, pci freki, egyebek), a 800-as A-Daták 810-840 körül bedobták szokás szerint a törülközőt 2.1V-on. Annyit változtattam az eddigiekhez képest, h most option2-n próbáltam, bár 1-en is minden ugyanígy történt. Szokásos módon Xp-bejön-játék indít-pont mielőtt betöltene-újraindul. Meg sem lepődök, kicsit emelek/csökkentek ezt-azt (a józan ész határain belül), a helyzet változatlan. +unom, a bios-ba belépve nyomok egy load optimtized def-et.
    A következő boot-nál, miután bejött a desktop, a standard win beköszönő-zene beakadt, pontosabban beremegett, majd a gép újraindult. De vagy 10x egymás után. Pont úgy, mikor nem adtam elég feszt a procinak/túlhúztam a memot, egyszóval nem jön össze a tuning. Benézek a biosba - minden alapon. Egyedül az változik, h a zene mikor akad be. Kiváncsiságból az fsb-t leveszem 100-ra, 1,1Ghz-en jár, a ramok meg 400-on. Ugyanúgy újraindul. Futtatok egy floppy-s memtest 1.70-et, az legalább megy, hiba nincs, igaz csak 1 órát ment.
    Lehet,h a winfos omlott össze? Ma este húzok friss xp-t, már úgyis ráfért, tegnap nem akartam nekifogni éjjel fél1-kor.

    Remélem tudtok segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák