Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    alaki használja a fusion 360at? az ingyenes részt hgasználom, de nem tudom, hogy az normális , hogy csak 10 projectet enged használni ? és minden alkatrészt amit csinálok azt uj projectnek vesz, igy elég hamar kifutok a lehetőségekbol.
    ÉS a legnagyobb gond, hogy valahogy ha törlök is egy modellt, nem törlödik a felhasznált project száma.

    Valaki tudna abban tanácsot addni, hogy hogy lehet használni egy összetettebb modellhez ugy ha több objektumbol tobb alkatrészbol áll, ráadásul még nem csak mechanikai hanem elektronikai komponenst is hozz.
    Teháűt PCB tervet is akarok csinálni ugy, hogy maga a nyák az illeszkedjen a modellbe és igy 3dben meg lehessen tervezni a nyákot hozzá.

    A fusion 360 megfelelne minden kritériumomnak, hogy ingyenes és egy programon belül meg lehet mindent oldani, söt még a rendelést is le lehet addni egy gyártónak, hogy aztán legyártásra is kerüljön.
    DE igy nem tudom teljes mértékben kihasználni vagy belekezdeni egy olyan projectnek ha már a kezdeteknél tudom, hogy nem engedi a program teljesen szabadon az egészet.
    illetve , hogy lehet teljesen offline használni, mert sokszor lenne olyan amikor nem vagyok netközelbe de lenne idöm a laptopon dolgozni a projecten, de a fusion360hoz kellene a netelérés , hogy bejelentkezzen .
    Csak azt nem tudom, hogy a sok emberke akik csinálnak egy bonyolult dolgot azok ezeken hogy lépnek tul?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák