Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz fsb1000 #2427 üzenetére

    Inkább arról van szó, hogy a DX11 egyidőben jelent meg a HD 5000-es Radeonokkal, és ezért kapott nagyobb figyelmet, de akkor is az volt, mint most. Kell DX11 akkor vegyél olyan kártyát, ha meg nem, akkor vegyél régebbi kártyát.
    É is fontosnak tartom a DX11-et. A játékokban persze talán nem üt akkorát, mint eleinte gondoltam, de ettől még fontos az API. Persze ez időben annyi változott, hogy a technikai dolgokon túl, már kézzelfogható hatásai vannak a rendszernek, így jobban lehet dönteni, hogy fontos-e vagy sem. Ezt mindenkinek magában kell eldöntenie.

    Nincs itt semmiféle verseny. A Radeonokon pofátlan haszon van, ha az AMD számítana versenyre, akkor már rég árat csökkentett volna. Nyilván ők is látják, hogy az első körben leszállított 10000 GeForce nem csinál nyarat. Az árverseny akkor kezdődhet meg, amikor befut a GF104, mert az jó eséllyel vagy remélhetőleg tömeges mennyiségben is gyártható lesz.

    (#2428): Most őszintén egy egyszerű júzert miért érdekel, hogy veszteséges a vásárolt termék a gyártója, vagy maga a termék. Vettél egy cuccot, és ahhoz kaptál egy szolgáltatást és kész. Ez az ami a lényeg a felhasználó szemszögéből.
    A GTX 295 bizonyítottan veszteséges volt. Volt ilyen kártyád? Elégedett voltál vele? Ha igen, akkor nincs miről beszélni. Attól a GTX 295 nem volt rosszabb, hogy 50 dollár mínusszal árúlta az NV. Sőt számodra kifejezetten jó üzlet volt.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák