Nálam sajnos nem tökéletes ez a driver.
Már 3X-or csinált olyat a Vantage teszt futtatása után,hogy kiírta valamilyen adobe flash player script belassult és instabilitást okozhat és felajánlja,hogy zárjam be vagy tovább fusson...ha tovább fut instabil lesz a rendszer.
Ezt még csak Vantage után tapasztaltam...de az előzővel nem volt ilyen gond.
Nem hinném akkor,hogy érdemes volt lecserélni a whql candidate verziót mert az még jobb volt ezek szerint,legalább is nekem.
Érdekes,hogy már másodszorra rosszabb a whql nekem mint a béta...
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

Pedig nagyon bejönne. De egyszerűen képtelenség ilyen mikroakadás mellett játszani mert ez elrontja az élményt és abszolút nem értem mi a haláltól csinálja ezt. Amit neten olvastam h a virtuális memóriánál kell beállítani vmi DEP kivételként a exe-jét azt kipróbáltam nem javított semmit. A játékot 1920x1080 AAA Very High Advnced PX on a lehető legmagasabb beállítások mellett játszanám. Ha le is ugrik az FPS akkor is "csak" 26-27-re egyébként 30-40 közt van általában, olyan nincs, hogy hirtelen ugrik le nagyon aztán hirtelen fel. Egyedüli probléma ez a mikrolag vagy mi a fene... pont olyasmi mint ami ati kártyáknál van far cry 2-nél. Még nem próbáltam kikapcsolni dolgokat de nagyon nem is szeretnék mert nem az FPS számmal van a gondom. De ezen nem tudom mivel lehetne segíteni... Vagy ennyire fos a motor? De páran írtátok, hogy nálatok nincs ilyen, csak ezért írtam a beállításokat, mert nálam minden rá van engedve a játékra és tényleg a lehető legmagasabb részletességgel megy.
Nem tudom akiknél mikrolag nélkül ment azoknál is ezek a beállítások voltak e érvényben. Egyedül az AA az ami nem MSAA hanem AAA. Olvastam olyat is h a Vsync-et bekapcsolom akkor eltűnik a mikrolag ezt még nem próbáltam de szerintem hülyeség meg akkor csökkenne az FPS szám is rendesen. Nem tudom mi lehet a megoldás de nagyon zavar mert jelenleg ez az egyetlen játék ami le tudna kötni.
Meg nehogy már 300MHz+ miatt csinálja... még ha 4GHz fölé erőltetném és nembírná akkor ok elismerem de napoig teszteltem a gépet a 3.7GHz-s órajelen.

![;]](/dl/s/v1.gif)

Legalább is én "csutka max full hd-be" játszom. Még a jelenlegi Phenom-omal is jól megy de ha minden jól megy holnap már a 1090T fogja jobban kihajtani remélhetőleg (kopkopkop faasztal) 4GHz-n. 

Nyilván van olyan ami nem megy rajta ennyire én sem vagyok hülye. A kérdést úgy értette, hogy az Ő általa játszott játékok közül esetleg pontosan mi miatt akarja húzni. Amennyiben a válasz metro2033 lett volna ok jogos, de ha a my little pony amiben 5 polygonból álló karakterek vannak nyilván hülyeség lett volna húzni amiatt...