Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Na jó rohadjak meg vagy fél órája túrom a fórumot, találtam is pár rövidebb-hosszabb leírást tomcicától, de annyira nem sikerült leszűrnöm egy általános igazságot arról, hogy mikor mire hogyan kéne készülni (bár nem is biztos, hogy van ilyen általános okosság).
    Úgyhogy nézzétek el, hogy a kereső használatát ennyi hsz után sem sikerült tökéletesen elsajátítanom így segítséget kérnék:

    Nagyon nagyon hobbistaként futottam idáig, semmi tudatosság nem volt benne. Tavasszal futottam kb 20 alkalmat max, 2-5K közötti távokkal. Most pár hete újrakezdtem, eleinte kisebb 2-3-5K random időkkel, plusz ma ugye a 10K kb 59:xx idővel, amitől megjött a kedvem.
    Cél: ősszel félmaraton amikor úgy érzem, hogy készen állok rá, jövő tavasszal pedig maraton.
    Fogalmam sincs, hogy hogyan kéne készülnöm, milyen gyakran és milyeneket futni. Cipő van, bármilyen pulzusmérési lehetőség nincs, futásom nike+-szal mérem, eddig ez ami a legjobb számomra.
    A kérdés, hogy valami minimál tippet (link is oké) tudnátok adni arra, hogy az említett célokat hogyan tudnám elérni? Milyen gyakori és kb milyen felépítésű edzésekkel?
    Városliget itt van hozzám közel, tehát amíg nem az ónos eső esik addig tökély; a hidegtől nem félek, max ha esik az eső 5°-ban az a necces, de amúgy mindenképp szeretnék most rendesen készülni, nem csak így nekiállni, hogy akkor lefutom a 10K-t.
    Köszi a helpet előre is :)

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák