- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Belép a Realtek a PCI Express 5.0-s SSD kontrollerek piacára
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Riasztó topik
Hirdetés
-
OneSport OT05 - finomhangolás
ma Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Steamre tart a Prince of Persia: The Lost Crown
gp Hamarosan a Valve áruházában is elérhetővé válik a játék teljes kiadása.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
#75501312
törölt tag
válasz
#75501312 #4960 üzenetére
Sikerült! Vigyorgok, mint hülyegyerek.
Csináltam egy kis 20 dekás cipót, kevesebb élesztővel, kicsit hosszabb kelesztéssel.Átszámolva (és ha jó a mérlegem) 50 dkg liszthez ment 2.5g száraz élesztő, tettem bele száraz metélőhagymát is.
Az elején kb. 5-7 percig kézzel dagasztottam és kb. 3 óra alatt kelt meg a duplájára fóliával légmentesen lefedve.
Utána még egyszer jól átgyúrtam kb. 5 percig és áthajtogattam a tésztát.
A második kelesztés kb. 50 perc volt, még sztem egy kicsi kellett volna neki, de időhiány miatt kénytelen voltam lerövidíteni.
Kívül most ropog, belül jó puha és nem tömény.Köszi szépen a sok segítséget és infót mindenkinek.