Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elttiL

    senior tag

    Üdv! Tuti topic! :) Valami hasonlót szeretnék én is csinálni. /de ez nem jelenti nálam azt, hogy el is készül/ Gyűjtöm a hardvert hozzá, a czég leselejtezett p2 házát használom fel, ami relatíve kicsi. Nem sok mindent szeretnék venni a cucchoz.Máshova nem használt hardvereimet szeretném felhasználni: PIII650MHz, Athlon 1700+Trougbred, hozzávaló alaplapokkal, ati radeon le, 9600xt, tehát van felhozatal. Cél: dvd lejátszás (ritkán) főleg avi, fénykép, avi lejátszás, tv nézés.
    A tv része a cikisebb szerintem: néztem meedio-t, de nem támogatja a leadtek TV2000XP Expert kártyámat /ami pedig igencsak elterjedt típus/. MIlyen /mivel linuxot tanulni nem akarok/ wines htpc szoftver van, ami a kártyát támogatja? Tuner távirányítója felhasználható, vagy kell egy irda-s vevő + szoftver hozzá? (irda adó-vevő készen rendelkezésre áll)

    egyszer megtaláltam a "konyhai számítógép" megalkotóját itt a fórumon, de most valahogy nem találom... az a fakeretes lcd-s képek melyik hozzászólásnál vannak?.

    amikor P3 volt a gépben nem nagyon érdekelt a dvd lejátszás, p3 650 mhz képes dvd-t lejátszani mindenféle mellékkártya nélkül? szerintem igen ,de erősítsetek meg benne.

    Ha igen, akkor lehet, hogy az athlon egy másik asztali gép lesz valahova alakásba, vagy mittudomén.

    A fő kérdés most a tuner támogatottság....

Új hozzászólás Aktív témák