Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    Sziasztok!

    Eddig médialejátszót használtam(ok) filmezésre, de kezdi megadni magát, így újra elkezdtem agyalni, hogy az adott, HTPC-nek is jó PC-met befognám ugyan erre a feladatra is.

    A HW adott: AMD A4-5300 proci, Asus F2A85M-LE lap, 8 GB Kingston 1600 MHz RAM, Samsung 64 GB 830-as SSD, + két 750 GB-os notivinyó. És az egészhez jön még egy NAS, filmekkel, képekkel, zenékkel.

    A PC jelenleg egy asztalon lakik, ahonnan nem tudom áttenni a TV közelébe, és a filmezés mellett szeretném továbbra is asztali gépként használni. Jelenleg Win7 van rajta + XBMC 12.2. A monitor a DVI kiemeneten lóg, HDMI kiemenet még szabad. A lap megengedi a két digitális kimenet egyszerre történő használatát.

    A TV-hez el tudom vezetni a képet és a hangot egy elég hosszú HDMI kábellel, ez is készleten. A távvezérlést Androidos telefonnal + iPad-del szeretném megoldani.

    A kérdésem az lenne, hogy egyszerre a két funkciót fogom tudni használni? Mi az a megoldás, ami mellett a TV-n mehet a médialejátszás és én zavartalanul dolgozhatnék a PC-n?

    Gondoltam arra, hogy az XBMC-t egy virtuális gépen futtatnám, ez jó irány/ötlet esetleg? Sosem csináltam még ilyet, azért kérdezem? Vagy simán a jelenlegi 12.2-vel is mehet a dolog csak kijelzőnek (kép kimenetnek) a HDMI-t adjam meg?

    Előre is köszönöm a tanácsokat! :R

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák