Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Enszuke #13714 üzenetére

    Ki beszél itt 24p-ről? És igen nyilván nagy hátrány, de ezzel más is így van, 40 másodpercenként ne akadjon meg a film 2011-ben. A Sany Bridge előtt az Intel fel sem merült, mint HTPC-re értékelhető alap, szóval nyilván teljesen irreleváns volt, hogy az IGP-je hülye volt, mint a tök. Nagyrészt arra kellett, hogy kirajzolja a desktoppot. Ma már többet is elvárnak az emberek egy IGP-től. Az Ivy Bridge-be az Intel át is tervezte a korábban kritizált részeket.
    Senki sem igénytelen barom. Egyszerűen elfogadják a kompromisszumokat, és ennyi, többet nem kell ebbe belelátni. Továbbá a kompromisszumok elfogadásával alapvetően nincs semmi baj, de ez egy HTPC-s topik, ahol valószínű, hogy azért építenek az emberek gépet, hogy ne akadjon 40 másodpercenként a natív lejátszás, és legyen YCbCr támogatás. Ezek must have HTPC fícsőrök.
    Te olyan rendszerről állítod, hogy neked jó (Sandy Bridge), amiben nincs is YCbCr támogatás, így csak 8 bit 4:4:4 RGB érhető el. Itt ki is pukkadt az egész jól megy dolog. Maradjunk annyiban, hogy te elfogadod a kompromisszumot. De kérdem én ... más miért tegye? Csak azért mert neked megfelel?

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák