Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MornKapitány

tag

sziasztok!

A tapasztalatotokra és a véleményetekre lennék kíváncsi. Kicsit több mint fél éve használom nagy megelégedéssel 8440-p-m, amelyet egy PH-s kollégától sikerült újonnan vennem.
    Ez idő alatt sikerült bizonyítani a megbízhatóságát és a kitartását. Minden nap hidegben melegben hurcolászom magammal laborba, klinikára, előadásra, gyakorlatra, kávézóba, vonatra mindenhová. Éppen ezért makulátlan állapottól messze áll, sikerült a slice akksi fém fogával egy csíkot húznom a monitor hátlapjára, és egy samsonite neves cég által gyártott táska hirtelen szétszakadása miatt egy kb centis szélességű horpadást begyűjteni a palmrest felém eső szélén.

Viszont a lényeg, hogy a hangszóró előtti rácsról folyamatosan lepattogzódott a festék a fél év alatt. És nem én voltam. Nem tartottam olyan táskában, ami nem direkt laptop számára lett volna kialakítva. Ölben mondjuk használtam, ahol nagyobb surlódásnak volt kitéve, de akkor is... A kérdésem az lenne, hogy ez betudható-e anyaghibának? Illetve ezt hogyan lehet javítani; találkoztatok e ilyen problémával? Cserélik? Mert, hogy értelmet adjak a bevezető intermezzomnak, a palmrest pont úgy deformálódott, hogy vitte magával a rács szélét is, így nem lehet úgy cserélni, hogy a palmresthez igazodjon.

Illetve ami még nagyon bosszantó, hogy a gumi takarók az alján és a talpak úgy hullanak mintha kötelező lenne, próbáltam összegyűjtögetni őket, de eléggé bosszantó, hogy 2 hónap használat után elkezdtek eltünögetni. És a csavaroknál nincs is gond, de miután a stabilitás is sokan csökken így, érthető, hogy azért nem túl kellemes.

Summa summarum: lehet-e anyaghibára hivatkozni a rács esetében, illetve várható, hogy kezdenek-e vele valamit, ill. gumitalpak hiányát gariban pótolják-e, vagy próbáljak meg valahonnan beszerezni?

Köszi szépen a válaszokat előre is! Morn

ui. egy nem túl jól sikerült képet mellékelek a rácsról, de a lényeg látszik.

Új hozzászólás Aktív témák