Hirdetés
- OLED TV topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MornKapitány
tag
sziasztok!
A tapasztalatotokra és a véleményetekre lennék kíváncsi. Kicsit több mint fél éve használom nagy megelégedéssel 8440-p-m, amelyet egy PH-s kollégától sikerült újonnan vennem.
Ez idő alatt sikerült bizonyítani a megbízhatóságát és a kitartását. Minden nap hidegben melegben hurcolászom magammal laborba, klinikára, előadásra, gyakorlatra, kávézóba, vonatra mindenhová. Éppen ezért makulátlan állapottól messze áll, sikerült a slice akksi fém fogával egy csíkot húznom a monitor hátlapjára, és egysamsoniteneves cég által gyártott táska hirtelen szétszakadása miatt egy kb centis szélességű horpadást begyűjteni a palmrest felém eső szélén.Viszont a lényeg, hogy a hangszóró előtti rácsról folyamatosan lepattogzódott a festék a fél év alatt. És nem én voltam. Nem tartottam olyan táskában, ami nem direkt laptop számára lett volna kialakítva. Ölben mondjuk használtam, ahol nagyobb surlódásnak volt kitéve, de akkor is... A kérdésem az lenne, hogy ez betudható-e anyaghibának? Illetve ezt hogyan lehet javítani; találkoztatok e ilyen problémával? Cserélik? Mert, hogy értelmet adjak a bevezető intermezzomnak, a palmrest pont úgy deformálódott, hogy vitte magával a rács szélét is, így nem lehet úgy cserélni, hogy a palmresthez igazodjon.
Illetve ami még nagyon bosszantó, hogy a gumi takarók az alján és a talpak úgy hullanak mintha kötelező lenne, próbáltam összegyűjtögetni őket, de eléggé bosszantó, hogy 2 hónap használat után elkezdtek eltünögetni. És a csavaroknál nincs is gond, de miután a stabilitás is sokan csökken így, érthető, hogy azért nem túl kellemes.
Summa summarum: lehet-e anyaghibára hivatkozni a rács esetében, illetve várható, hogy kezdenek-e vele valamit, ill. gumitalpak hiányát gariban pótolják-e, vagy próbáljak meg valahonnan beszerezni?
Köszi szépen a válaszokat előre is! Morn
ui. egy nem túl jól sikerült képet mellékelek a rácsról, de a lényeg látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÚJ Samsung Galaxy Book 4 15th gen i7, 16gb ram, 10 óra akku
- HP 430 G5 Laptop 13,3" HD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/128GB SSD M2/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- Eladó használt Microsoft Surface Pro (5th Gen) billentyűzet
- Eladó használt Microsoft Surface Pro (Model: 1800, 44W) töltő
- Eladó használt Microsoft Surface Pen v4 + Surface Pen tolTip Kit v2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest