Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vlah

    tag

    válasz #26702848 #68405 üzenetére

    Köszönjük a lelkes beszámolókat, jó látni a lelkesedést!

    Azt gondolom, hogy jó vásárt csináltál a mini proval. A vetítési képe nagyon ideális a céljaidhoz, erdőben barangolásra kertben szétnézésre. Maga a lámpa minősége kiváló, a kezelése szuper, az OP reflektor miatt valószínű szép egyenletes fénye is van.

    A hátrányairól annyit, hogy a lumintop nyomógombjára szoktak panaszkodni, hogy gyakran jobblétre szenderül, az elektronikája olyan, hogy ahogy merül az akku gyengülni fog a fény valamelyest.
    A csúcsértékről meg annyit, hogy arra ne számíts hosszú távon. 30W-nak a harmadával is 50 fok körülre melegedne a lámpatest, így hamar le fog szabályozni, mert szerencsére van hővédelem benne, valamint a kraft is hamar fog fogyni, nem hatékonysára lett optimalizálva. Maxon ha járatnád 20 perc alatt lemerítené az akkut, de addigra már 80 fokos lenne a lámpa és szétégne a led...

    Arra figyelj még, hogy nagy terhelhetőségű akkut rakjál bele. Ez a lámpa akár 10 A fölé is mehet, ami a nagy kapacitású akkuknak már sok lehet a Sanyo 18650GA elvileg tud 10A-t, de lehet, hogy nem tesz jót az élettartamának. A samsung 30q-t szokták ajánlani ilyen lámpákba.

    Az akkukat itt tudod összehasonlítani:[link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák