Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    Na asszem kiismertem a Q8 menüjét egy kis videónézés, pdf olvasás és nyomkodás után. Nem olyan egyszerű mint számítottam. Rá kell jönni hogy villog ki dolgokat és onnantól könnyű. Az a baj a kis papírral amit adtak mellé hogy ott nem túl érthető mik a villogások és hogy választasz vagy változtatsz meg egy-egy opciót.
    Lényeg: minden egyes opció sorszámának kivillogása előtt villan két gyorsat és utána a sorszámot. majd vár 3 másodpercig hogy benyomkodd amit te választasz.
    Példa:
    Nézzétek a papiron is. Alap ramping beállításban vagy.
    Ki akarod kapcsolni a gomb világítást mikor a lámpa kikapcsolt állapotban van.
    Ki vagy bekapcsolt állapotból nyomsz 3 gyorsat
    Ezzel beléptél az akkuszint kivillogásba.
    Majd megnyomod hosszan a gombot amíg nem villan két gyorsat és ez már az első opció elővillogása lesz a papír jobbb szélén alul lévő Advanced Configuration Settings-ből. Tehát az akkuszint jelzése közben hosszú nyomás közben villan kettőt, elengeded a gombot, majd villan lassabban egyet és vár kicsit. Ilyenkor ha ki akarod kapcsolni a gomb világítást megnyomod egyszer hogy disable módba tehát tiltásba váltsa.
    Majd villan megint két gyorsat amivel jelzi hogy a következő sor jön az opciókból és villan kettő lassabbat és megint vár.
    Itt megint változtathatsz konkrétan azt hogy az akkuszint kivillogás a gombbal vagy a fő ledekkel együtt történjen. ha nem csinálsz semmit tovább lép.
    megint villan két gyorsat, majd 3 lassabbat ami megint az adott opció sorszámát jelzi.
    ezután is vár a bevitelre.
    Majd mivel ebben a beállítás részben nincs több menüpont lezárja a beállítást amit 4 rövid villanással jelet és kikapcsol a lámpa. Ha mindent jól csináltunk a gombunk nem fog világítani kikapcsolt állapotban.
    Visszacsinálni ugyanez csak a vastag betűs résznél nem egyet hanem kettőt kell nyomnunk a visszakapcsoláshoz.
    Minden beállítós menüben így működik hogy a különböző opciók száma előtt két gyorsat villan. Azt nem kell beleszámolni. Engem is ez zavart meg.
    Remélem kicsit érthetőbb lett de gondolom Westbam ír egy jobbat csak addigis hátha ez segít valakinek akinek ott a Q8 a kezében és szét akarja állítgatni :D

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák