Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz GypsFulvus2 #9378 üzenetére

    Mondjuk úgy, hogy ezt ne én döntsem el.
    Én technikailag megpróbálom -és fogom is előbb vagy utóbb- kivitelezni az Ayleidek uralta Cyrodiilt élő, de legalábbis fénykorukbeli városokkal, trapmentes belsőterekkel, stbstb. Hogy ez lore szerint mikor, és hogy volt, ezt te nálam jobban tudod. Én ezt a részét tisztelettel rád bíznám:) Közülünk ezt aligha tudja más jobban, ebben biztos vagyok. Engem az motivál hogy Cyrodiil megfelelő kezekben legyen:D

    Fejlemények. Ráléptem ugyan Tamriel2 földjére, megvalósitottam egy müködő interconnectet hack nélkül; azonban a java még most jön. A föld hiányos, "lukas" (nincs LOD), valamint egy átjáróajton kivül egy szemnyi kő sincs rajta. Nehrim csapattól kaptam pár tippet, javaslatot, hogy lenne ideális kivitelezni, és egy néhány 10kb-os esp eddig; és müködik. Még kérdeztem tőlük párat, meglátjuk mit mondanak, segitenének-e, természetesen a kész modban az ő nevük is helyet kap a creditben, ez szerintem igy korrekt. Lényeg hogy haladás van, de vissze kellet lépnem az alapokhoz. Amit bánok is meg nem is; az eddigi épitkezések komoly gyakorlatot adtak. Ha kész lesz Tamriel2 rendes LODdal, úgymond gyerekjáték lesz felhúzni bármilyen ayleid kastélyt, kutat a totál nulláról indulva. Azért nulláról, mert az immáron müködő Tamriel2 teljesen üresen áll (Tamriel child worldspace-e, és nem másolat, ahogy eddig csináltam).

    Tehát odáig kivánom vinni a szekeret, hogy egy stabil bugmentes, flóráva/állatvilággal benépesített "ős-tamrielen" eredeti fényükben ragyogjanak a városok. Onnan jön az igazi teamwork, ott lesz szükséges úgy csinálni a scripteket, a populációt, stb-t, hogy az valóban lore hű legyen.

    Ettől független kiváncsi lennék, mennyit élt egy Ayleid:)

    [ Szerkesztve ]

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák