Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz Antonius1978 #8791 üzenetére

    A kard az Umbra. Amit Varlaisaran mondott az rendben van (viszont legközelebb az ilyen leírások elé a SPOILER feliratot kéretik kitenni!!!), de a küldetést csak akkor tudod elkezdeni ha legalább 20. szintű vagy.
    Amúgy meg a játék legnagyobb sebzést adó kardja, viszont mágikus sebzése nincs, helyette soul trap-ként működik. Saját története van, már a Morrowind-ben felbukkan, de sajnos ezt a vonalat nem vitték végig a készítők. Pedig elvileg minden használójának a lelkét meg kellene rontania. Egy mod készült erre a témára. Nekem a kedvencem volt, nem adtam át Clavicus-nak, főleg mivel ha nem zárod le a quest-et akkor a 0 a súlya.

    A pecsétkövek. Ha ez a sigil stone-okat jelenti (amelyeket az oblivion kapuk bezárásakor kapsz), akkor azonknál a varázslat típusa véletlenszerűen változik. Az ereje pedig attól függ, hanyas szintű vagy. A legerősebb kövek a transcendent sigil stone-ok (nem tudom magyarítva mi a megfelelője). ezek 17. szint felett érhetők el, de a legerősebb hatásúak eléréséhez ha jól emlékszem 25. szint felett kell lenned. Itt van egy táblázat a lehetséges variációkról.
    Amúgy véleményem szerint 20. szint alatt nem is érdemes eljutni a főküldetésben a kapuk kinyílásáig, mert jócskán más az érzése az embernek, ha Xivilai-kkal kell küzdeni, mint ha mondjuk Scamp-ekkel... Utóbbi esetben kicsit nevetségesnek tűnik a nagy Daedra invázió szerintem.

    Jorus: #8786 -ban leírtam hogy s mint bánj el azokkal a rombuszokkal.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák