Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nrc

    tag

    válasz DarkByte #2489 üzenetére

    Kösz a tippet! Telepítettem is a legújabb ffdshow csomagot, viszont sajnos a DvbViewer általam használt változata csak AC3 dekóderként ajánlja fel az "ffdshow audio decoder"-t, az AAC dekóderek között nem jelenik meg. :(

    Igazából a DvbViewer az elöző hsz.-emben említett két codec-en kívül mást eddig nem volt hajlandó felismerni, AAC dekóderként.

    Amikor kiválasztok egy rádiócsatornát, akkor egyébként egy kedves "Cannot render Mediafile/Ouput Pin error: ... Nincs több memória" hibaüzenetet ír ki a DvbViewer függetlenűl attól, hogy melyik AAC dekóder van kiválasztva.

    Érdekes még, hogy tuner gyári programjával felvett aac állományt pl. Vlc player és a Winamp sem tudta lejátszani, az mplayer viszont viszi faad-vel..

    Az faad2-öt használó COREaacDs-t pedig hiába regisztráltam, nem jelenik a DvbViewerben.. :(

    Na mindegy, most jól kipanaszkodtam magam.. ;)

    Feltöltöttem egy rövid részletet az mr2 műsorából, ha érdekel meg tudod meg tudod hallgatni milyen a minőség illetve, meg tudod nézni, hogy pontosan milyen formátumot használ: mr2.aac

    bzoley:
    Igazából már azzal segítettél, hogy leírtad, hogy nálad müködik a Dvbviewer-ben a rádió. :R Így már tudom, hogy van értelme próbálkozni. :K

    Az még jó lenne lenne ha leírnád, hogy melyik verziót használod a DvbViewer-ből (About/Info..). Nekem egyébként a DVB Viewer Pro 3.9.2.0 van fent.

    Valamint nagy segítség lenne még tudni, hogy a Settings/Options/DirectX menüpontban "ACC Audio Decoder"-nek mi van kiválasztva, illetve, hogy ebben a listában milyen codec-ek közül tudsz választani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák