Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Autós kamerák
Aktív témák
-
hamyka
senior tag
jááj, tudtam kihagyok valamit no problemo szóval:
azt írják hogy :
,, A Hipernet Praktikum hanghívásra nem de SMS-küldésre használható ,,
Az a kérdésem ezzel kapcsolatosan hogy akkor skypelni sem lehet rajta? a Skypen van hang hivás
szerintetek ??
Illetve esetleg camozni rajta ??
-
hamyka
senior tag
Szép jó estét
Fűűűű ennyire döglött a topik ??
Azért kérdezek szóval :
Erre lennék én kíváncsi-fáncsi :
Az az: feltöltő kártyás mobilinternet
Azt felfogtam hogy: nincs hűség/nincs csekk/ addig lehet lehet rajta netezni míg van rajta lóvé ( remélem ezeket jól értelmezem ) // Ergo: megveszem a modemet, de ha nem tetszik nem használom, és nincs semmilyen kötelezettségem a szolgáltató felé, vagy tévedek
Upc-nél van mobilinternet de az havidíjas, és ha nem jó akkor fizethetem potyára :S
visszatérve a telenoros feltöltőkártyás mobilinternetre:
A kérdése(i)m a következő(k) :
1. Djuicos lenne amit linkeltem? ha djuicos: én úgy tudom csak 26 éven aluliak használhassák a djuicos dolgokat, én meg már betöltöttem a 26. életévemet
ha nem djuicos: akkor nincs gond, akkor lehetek akárhány éves szerintem
2. Gondolom 3 g hálozatot használ, mennyire stabil ez ? ha mondjuk vályogházban lakom le árnyékolhassa ?
3. Kis számítás:
3000 ft-ból kb ennyit lehet netezni:
3000 ft osztva 5 forintal = 600 megabit adatforgalom ( 5 forint/ megabit adatmennyiség)
mondjuk rádiozni, nézzük csak:
2 megabit/ perc/ 60 perc rádiozás így alakul= 60 perc szorozva 2 megabittel = 120 megabit adatmennyiség,
tehát:
kb: 5 óra hosszáig lehet rajta rádiózni, de ez csak kb adat
jól számoltam ?
4.
Honnan lehetne beszerezni azt a programot amivel számolják az adat mennyiséget? gondolom ez a net jó pc-hez is meg tablethez is vagy tévedek ??
jó lenne pontosan kiszámolni hogy mennyire elég az a 3000 ft/ 600 megabit adatmennyiség ( ha valóban annyi) ha nem lehet beszerezni akkor mondjátok olyan programot amivel ezeket megtudompróbáltam 1-2 programot de összevissza mérnek, legalábbis én szerintem :S
5.
vagy esetleg megvenni a netvadász felszerelést ? De én meg úgy tudom hogy nincs szabad wifi vagy micsoda, bár kitudja
6. remélem mindent megkérdeztem
írjatok és üdv: Hamyka
-
sz.zs.
senior tag
A téma zárható.
-
sz.zs.
senior tag
Az Engenius biztosan nem jó, azt már volt módomban kipróbálni.
Egész jól elbeszélgetek itt magamban. -
sz.zs.
senior tag
Olyan 3G / HSDPA routert keresnék ami alkalmas a címben szereplő mobilinternet megosztására.
Fontos hogy a router kompatibilis legyen a Djuice által osztogatott Alcatel X200 modemmel.Várom a tapasztalatokat.
Aktív témák
- Honda topik
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Arch Linux
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte GTX1060 3GB OC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest